ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άγγελος Δανιήλ: “Η Γ΄ Εθνική θα ξεκινήσει στις 11/4-Δεν γίνεται νωρίτερα”


Οριστικό όπως φαίνεται,  ότι η Γ΄ Εθνική θα ξεκινήσει τη μεθεπόμενη Κυριακή 11 Απριλίου. Δηλαδή, θα πάρει μια επιπλέον βδομάδα παράταση, πέρα από εκείνη την οποία είχε δώσει με την προηγούμενη διοίκηση, η οποία όμως συνέπεσε με το Σαββατοκύριακο των εκλογών της ΕΠΟ και την παύση των Επιτροπών. 

Ο νεοκλεγείς στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα είναι και ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Δημητρίου, μίλησε στο ilia.news και ανέφερε για το θέμα αυτό το οποίο απασχολεί όλες της ομάδες της Ελλάδας. Eπιβεβαιώνοντας αυτό το οποίο γράψαμε χθες, δηλαδή τις προθέσεις-συζητήσεις στην ΕΠΟ, να ξεκινούσαμε από την άλλη Τετάρτη, αν όχι με κανονική αγωνιστική, τουλάχιστον με ορισμένα από τα αναβληθέντα ματς, διασαφήνισε ότι είναι αδύνατον να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα νωρίτερα από τις 11/4.

Υπήρξε μπορώ να πω η πρόθεση να ξεκινήσουμε νωρίτερα. Αν όχι αυτή την Κυριακή, να ξεκινούσε το Πρωτάθλημα την Τετάρτη. Όμως δεν προλαβαίναμε να γίνει κάτι τέτοιο. Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή θα συγκροτηθεί τη Δευτέρα, Το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα ξεκινήσει τη μεθεπόμενη Κυριακή, στις 11 Απριλίου και θα παιχτεί η 5η αγωνιστική“.