ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μπογιές στο σπίτι του αντιδημάρχου Ήλιδας Παναγιωτόπουλου


Άγνωστοι επιτέθηκαν με κόκκινες μπογιές στο σπίτι του αντιδημάρχου Ήλιδας κ. Νώντα Παναγιωτόπουλο, καθώς  χθες τα ξημερώματα σημειώθηκε δολιοφθορά, στην συρόμενη καγκελόπορτα και στο εσωτερικό της αυλής του σπιτιού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4 με 5 χθες τα ξημερώματα, ο κ. Παναγιωτόπουλος, άκουσε τα σκυλιά να γαβγίζουν επίμονα και άνοιξε την πόρτα να δει τι γίνετε χωρίς ωστόσο να αντιληφθεί κάποιον στην αυλή. Στη συνέχεια ο κ. Παναγιωτόπουλος, αντιλήφθηκε στις 7:30 το πρωί, το τι ακριβώς έχει συμβεί οπότε και ενημέρωσε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Όπως σημειώνει, ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα δολιοφθοράς και μάλιστα τόσο στην προηγούμενη όσο και στην χθεσινή δολιοφθορά, είχε δικαστήριο με τους Προέδρους των Σωματείων της λαϊκής αγοράς Αμαλιάδας.

Να σημειωθεί πως το πρώτο περιστατικό είχε σημειωθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2017, όπου άγνωστοι είχαν πετάξει αυγά στο αυτοκίνητο της γυναίκας του και εκείνη την ημέρα ήταν το δικαστήριο για την υπόθεση με κατηγορούμενους τους τρεις προέδρους της Λαϊκής αγοράς Αμαλιάδας, για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στο χώρο της λαϊκής αγοράς και την μήνυση που είχε υποβάλλει σε βάρος τους ο αντιδήμαρχος, για παράνομη βία και αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστου δημοτικού χώρου, με την εκδίκαση να αναβάλλεται και είχε προσδιοριστεί για χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας και πήρε εκ νέου αναβολή για τις 9 Μαΐου 2018, λόγω παρέλευσης του ωραρίου.

Ακόμα, ο κ. Παναγιωτόπουλος, υποστηρίζει πως τα δύο αυτά περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους για  την εκδίκαση της μήνυσης που έχει κάνει ο κ. Παναγιωτόπουλος κατά των Προέδρων των Σωματείων της Λαϊκής αγοράς, ενώ σημειώνει πως έχει βάσιμες υπόνοιες ότι πίσω από αυτές τις ενέργειες κρύβονται αυτοί οι κύριοι ή υποκινούν άλλους και πως ποτέ δεν είχε διαφορές με κανέναν και για αυτό τον λόγο στην μήνυση που κατέθεσε  ανέφερε και τις επιφυλάξεις του για του κυρίους, ενώ τους κάλεσε δημόσια να απόσχουν από τέτοιες ενέργειες, επισημαίνοντας πως τέτοιες ενέργειες είναι ενέργειες δειλίας και τραμπουκισμοί και αν συμβεί κάτι παρόμοιο τους καθιστά υπεύθυνους, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παναγιωτόπουλος.

 

http://amaliadanews.gr