Άκαρπες οι έρευνες για την εξαφάνιση Λαγκαδινού, για τρίτο 24ωρο

Συνεχίζονται για τρίτο 24ωρο, στα Λαγκάδια Αρκαδίας, οι έρευνες για την ανεύρεση του Πάνου Αγγ.Γκιώκα ετών 62, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018. 

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες του Α.Τ.Δημητσάνας, κλιμάκιο από άνδρες της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένους σκύλους, τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρκαδίας, πολλοί εθελοντές, αλλά και πολλοί φίλοι και συγγενείς.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις μέρες στα Λαγκάδια, τσουχτερό κρύο, έντονες βροχοπτώσεις και ξαφνική  χαλαζόπτωση κατά διαστήματα, οι έρευνες  συνεχίζονται και την νύχτα με  φακούς και προβολείς με αμείωτη ένταση και πείσμα, σπιθαμή προς σπιθαμή, σε όλα τα πιθανά σημεία του Λαγκαδινού τοπίου.

Όμως,  η απογοήτευση αλλά και οι κούραση έχουν  κάνει ήδη την εμφάνιση τους, ενώ αρχίζουν και πληθαίνουν τα διάφορα ερωτήματα για τα πιθανά αίτια της εξαφάνισης του αφ’ ενός και αφετέρου για τα πολλά και απίστευτα σενάρια, σαν πιθανολογούμενες απαντήσεις…. Αφού τόσες μέρες, δεν έχει δώσει σημεία ζωής και δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του,  σχεδόν όλα τα σενάρια της εξαφάνισης, είναι  πολύ πιθανά, από το ατύχημα έως την εγκληματική ενέργεια.

Τώρα πλέον όλα είναι πιθανά.  Τις έρευνες για την ανεύρεση του, συντονίζει το Α.Τ. Γορτυνίας  με την προσωπική παρουσία του ιδίου  του διοικητή κ. Αντ. Τσιλιγκίδη, αλλά και με το πείσμα των ανδρών των εμπλεκομένων φορέων και σωμάτων. Φυσικά για την λύση αυτής της ξαφνικής, αναίτιας, περίεργης αλλά και μυστηριώδους μέχρι στιγμής εξαφάνισης, το Α.Τ. Γορτυνίας, διενεργεί παράλληλα ανακρίσεις και μαζεύει πληροφορίες, μαρτυρίες  για την διαλεύκανση αυτής της περίεργης εξαφάνισης που έχω συγκλονίσει την κοινωνία των Λαγκαδίων και της Γορτυνίας, αφού όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον ήρεμο ευγενέστερο και πολύ αγαπητό, Πάνο Γκιώκα.

kalimera-arkadia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.