Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
22.8 C
Pýrgos

Άκης Παλούμπης: «Οι αντίθετοι στις αλλαγές προπονητών, υπονόμευαν πρώτοι τον Παρασκευόπουλο»

spot_img

Το δικό του προσωπικό σχόλιο για την αντικατάσταση του Χρήστου Παρασκευόπουλου, έκανε ο Άκης Παλούμπης, εκ των διευθυντικών στελεχών της ομάδας, ο οποίος υπογράμμισε ότι κάποια ονόματα προπονητών που τέθηκαν στο τραπέζι, για να αντικατασταθεί ο Παρασκευόπουλος, δεν ήταν δυνατόν να έρθουν στην ομάδα, λόγω «κόκκινων γραμμών».  Παράλληλα, υπήρχε και η αντικειμενική δυσκολία με το δίπλωμα, καθώς έπρεπε να βρεθεί και προπονητής ο οποίος θα πληρούσε αυτές τις προϋποθέσεις. Κατά συνέπεια, ακόμα κι αν κάποιοι ήθελαν αντικατάσταση του Παρασκευόπουλου, δεν είχαν πρόταση.

Ο ίδιος ο Άκης Παλούμπης, ήταν από εκείνους οι οποίοι στήριζαν τον Παρασκευόπουλο και μάλιστα εκφράζει και ένα παράπονο για προπονητές, καθώς όπως χαρακτηριστικά λέει: «Κάποιοι προπονητές, οι οποίοι έχουν ταχθεί κατά των αντικαταστάσεων και της προστασίας του επαγγέλματος του προπονητή, ήταν οι ίδιοι οι οποίοι υπονόμευαν το έργο του Χρήστου Παρασκευόπουλου».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα