ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άκης Παλούμπης: «Πολλοί μας έχουν ξεγράψει, όμως ας κάνουν υπομονή 3-4 μέρες»


Είναι ο άνθρωπος ο οποίος λειτούργησε σαν κυματοθραύστης στην όποια κρίση πήγε να δημιουργηθεί με τον Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος ανησύχησε έντονα σχετικά με την τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Ο Άκης Παλούμπης, μίλησε με τον Σέρβο, του εξήγησε πώς έχει η κατάσταση και ότι όλα θα γίνουν στο κατάλληλο τάιμινγκ. Και όπως φαίνεται, αρκετά θέματα έχουν αρχίσει να δρομολογούνται.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΒ, δέχεται τις τελευταίες μέρες έντονο τον ανταγωνισμό στα μετεγγραφικά  από ομάδες της Αχαΐας, αφού ας μην κρυβόμαστε, εκεί έχουν στρέψει και οι Ταύροι το ενδιαφέρον τους, σε αυτή τη δεξαμενή ποδοσφαιριστών. Ωστόσο ο Άκης Παλούμπης, εμφανίζεται αισιόδοξος ότι ο σχεδιασμός της ομάδας βαίνει καλώς και ότι η ομάδα θα καταφέρει να παρουσιάσει ξανά ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Μάλιστα δεν χάνει και τη διάθεση για χιούμορ: «Εάν υπήρχε λόγος ανησυχίας, ο Μίκι (σ.σ. Τσίρκοβιτς), ο προπονητής μας θα «φώναζε». Για να μην μιλάει σημαίνει ότι εγκρίνει αυτά που γίνονται. Δεν είμαι ακόμα σε θέση να σας μιλήσω συγκεκριμένα, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Όλες αυτές τις μέρες καταβάλλουμε προσπάθειες, ενώ έχουμε και έντονο τον ανταγωνισμό ομάδων από τη γύρω περιοχή. Κάποιοι μας έχουν ξεγραμμένους, αλλά θα τους πω να κάνουν λίγες μέρες υπομονή. Και πάνω απ΄όλα οι φίλαθλοι της ομάδας μας να μην ανησυχούν. Σε λίγες μέρες, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σχεδόν όλες τις κινήσεις μας μαζεμένες».

 

Δεν κάνει πίσω για Σαμπανέι

Οι Ταύροι, δεν κάνουν πίσω για τον Θοδωρή Σαμπανέι, προσπαθώντας να τον κρατήσουν στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον γι’αυτόν τόσο η Θύελλα, όσο και ο Ναυπακτιακός Αστέρας. Παράλληλα, υπάρχει ανοιχτό πάντα το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Μικελάτο. Αν και επισήμως δεν γίνεται κανένα σχόλιο, οι Ταύροι έχουν σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Από εκεί και πέρα, από τον ηλειακό χώρο, υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Τσίγκρηλα. Ο συγκεκριμένος παίκτης, σπουδάζει στην Πάτρα και η περίπτωσή του είναι περίπλοκη. Και βέβαια, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λαδά για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Παμβποπυπρασιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα.