ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ

Άλλη μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας… που τελείωσε άδοξα! (βίντεο)


Μέσα σε φωνές και αντεγκλήσεις και με τον δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη να αποχωρεί, έληξε «άδοξα» η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας. Αφορμή στάθηκε η μία από τις ερωτήσεις, για το τι ακριβώς γίνεται με το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, που υπέβαλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος στον κ. Λυμπέρη, μετά τη λήξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χριστοδουλόπουλος τόνισε ότι σε επίσκεψή του στο Νοσοκομείο βρήκε… ένας μόλις ασθενή, τους παθολόγους και τους ορθοπεδικούς να λείπουν στο Νοσοκομείο του Πύργου, καθώς και ότι τον προηγούμενο μήνα δεν έγινε καμία εφημερία, ζητώντας ενημέρωση για το τι ακριβώς γίνεται.

Η ερώτηση εξόργισε τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Λυμπέρη που ξεκίνησε τις… συγκρίσεις για το πως ήταν το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας την προηγούμενη δημαρχιακή θητεία και το πως είναι σήμερα κ.α. με τον κ. Χριστοδουλόπουλο φυσικά να απαντά με τα δικά του επιχειρήματα, όπως με το ότι αυτόν στον «τιμόνι» του δήμου γίνονταν εφημερίες καθώς και το ότι δεν είχαν μετακινηθεί ποτέ οι ορθοπεδικοί.

Στον «καυγά» μπήκε και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Χριστοδουλόπουλου κ. Γιάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος είχε θέσει ακόμα μια ερώτηση στον κ. Λυμπέρη, για τα αίτια της Αυγουστιάτικης αργίας του, η οποία τελικά έμεινε αναπάντητη.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Λυμπέρη και γιατρός του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Γεώργιος Μπακέλλας προσπάθησε να αναλάβει… ρόλο «πυροσβέστη», αλλά το «γυαλί» είχε ήδη σπάσει αφού η συνεδρίαση… έλαβε τέλος.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, τόσο ο κ. Χριστοδουλόπουλος όσο και ο κ. Λυμπέρης, προχώρησαν σε δηλώσεις.