Άλλος ένας από το Μητρώο στελεχών για το ψηφοδέλτιο της Ηλείας ; (φώτο)

Άλλο ένα όνομα φαίνεται να κλειδώνει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία μετά τον κύριο Κοροβέση που ειναι σχεδόν σίγουρος για το ψηφοδέλτιο και ειναι «παιδί» του λεγόμενου μητρώου στελεχών.

Από το μητρώο στελεχών λοιπόν έρχεται να συμπληρώσει την επτάδα απ ότι φαίνεται , ο Αθανάσιος Φούντας 40 χρόνων πολιτικός μηχανικός από το δήμο Ήλιδας .

Την προηγούμενη εβδομάδα μετά από πληροφορίες του Ilia.news μάθαμε ότι έκανε επαφή-συνάντηση με τον πρόεδρο και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις .

Ακολουθησε την Κυριακή δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά που λίγο-πολύ ,παρουσίασε 40 νέα στελέχη που «βγήκαν» από το μητρώο και έχουν τις ευλογίες του Προέδρου και των λοιπών για τις εκλογικές λίστες .

Μετά από αυτά και από το ρεπορτάζ φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» μέχρι στιγμής οι εξής:

Ο κ.Τζαβάρας φαίνεται αναμφισβήτητα να ειναι ο «αρχηγός» του ψηφοδελτίου  και ακολουθούν ο κ.Κοροβέσης και κ.Φουντάς από το αγαπημένο Μητρώο του Προέδρου .

Ο Τηλεπερσόνας κ.Καλάκος, που μετά από έγκυρες Πληροφορίες μαθαίνουμε ότι έχει «κλειδώσει» για το ψηφοδέλτιο, αφού ξεπεράσει όμως κάτι μικρο-πειθαρχικά με την υπηρεσία του .

Στη λίστα φαίνεται να ειναι ο κ.Κωσταντόπουλος κουμπάρος και αναμφίβολα ο Άνθρωπος της οικογένειας Μητσοτάκη στο νομό .

Και έτσι μας μένουν μόνο δυο Γυναικείες παρουσίες που η μία φαίνεται να ειναι η κ. Αυγερινοπούλου και η δεύτερη η κ. Βλαχαντώνη Ολυπία που μπορεί να φέρει ψήφους από όλη την Ηλεία λόγο του επαγγέλματος της και λόγο ότι κατοικεί στην Αμαλιάδα αλλά ειναι από τον Πύργο .

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων για να επιβεβαιωθούν τα παραπάνω !

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.