Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
26 C
Pýrgos

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εκτιμήσεις για τις καταστροφές, σύμφωνα με το Δ/ντη υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

spot_img

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εκτιμήσεις για τις καταστροφές, σύμφωνα με το Δ/ντη υπ. Αγροτικής ΑνάπτυξηςΜε το διευθυντή του γραφείου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου, Νίκο Βάγια, συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας  Χρ. Βαλιανάτος, ο οποίος του έθεσε τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν από τις καταστροφές στις καλλιέργειες.

Ο κ. Βαλιανάτος που είναι και αρμόδιος για αγροτικά θέματα στο δήμο Ήλιδας, ζήτησε να υπάρξει άμεση παρέμβαση από το υπουργείο  προκειμένου να ξεκινήσουν οι εκτιμήσεις για τις πολύ μεγάλες ζημιές από τις πλημμύρες, που προήλθαν λόγω  των έντονων βροχοπτώσεων.

Εκ μέρους του διευθυντή του υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης υπήρξε διαβεβαίωση ότι οι εκτιμήσεις για τις καταστροφές από τον ΕΛΓΑ θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή, προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά οι παραγωγοί.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η Ο.Π. Αμαλιάδας προσανατολίζεται σε νομικά μέσα εφόσον οι εκτιμήσεις δεν περιλαμβάνουν το σύνολο των καταστροφών, γεγονός που προκαλεί και την έντονη ανησυχία των πληγέντων παραγωγών.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα