Άμισθη Σύμβουλος Δημάρχου Πύργου η Ευγενία Χριστοπούλου

spot_img

Προτεινόμενα

Ως άμισθη Σύμβουλό του όρισε την στρατιωτικό, Χριστοπούλου Ευγενία, ο Δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής. Η κα Χριστοπούλου θα ασχολείται με θέματα του Δήμου που αφορούν:

α. Την υποστήριξη προώθηση και ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους στον Δήμο.

β. Την υποστήριξη στην διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων. γ. Την συμμετοχή σε δημόσιες σχέσεις και εκδηλώσεις του Δήμου.

δ. Την προώθηση και τη συμμετοχή του Δήμου σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και γενικά την ανάπτυξη του εθελοντισμού.

ε. Την προώθηση προγραμμάτων, δράσεων και μέτρων για την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Η κα Χριστοπούλου, ως άμισθος σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή διαδικασία του Δημάρχου, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο μόνο είναι υποχρεωμένη να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση. Θα παρέχει προς τον Δήμαρχο γνώμες ή συμβουλές, προφορικά ή γραπτά, χωρίς να παρεμβάλλεται στα διοικητικά ή άλλα όργανα του Δήμου.

Ο κ. Λιατσής ανέφερε μεταξύ άλλων  ότι: «Το πρόβλημα δεν είναι οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες αλλά η συνολική βοήθεια που μπορεί ένας νέος, δραστήριος άνθρωπος να προσφέρει στο δήμο του Πύργου. Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν νέοι άνθρωποι συγκρατημένοι που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Πιστεύω ότι η προσφορά της δεν αφορά το συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο που είναι ο δήμαρχος αλλά το κοινωνικό σύνολο και τις δραστηριότητές του. Την καλωσορίζω και παράλληλα ευχαριστώ τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, Δημήτρη Μεσσαλά και τον Αντιδήμαρχο Λάκη Αθανασόπουλο που ήταν ο βασικός ενδιάμεσος για να την γνωρίσω και να της εμπιστευτώ την συγκεκριμένη θέση».

Η κα Χριστοπούλου δήλωσε «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Για μένα είναι ιδιαίτερη στιγμή και εύχομαι να μπορέσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά μου».

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα Ευγενίας Χριστοπούλου

Η Ευγενία Χριστοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο.  Είναι το όγδοο παιδί της πολύτεκνης οικογένειας του Γεωργίου και της Ελένης Χριστοπούλου.  Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Χρήστο Παπαζώη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Έχει σπουδάσει οικονομικά και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της με θέμα: «Στρατηγικές διαχείρισης περιβάλλοντος καταστροφών και κρίσεων». Είναι στρατιωτικός και υπηρετεί στην ΣΕΤΤΗΛ. Δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα