Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.3 C
Pýrgos

Άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης!

spot_img

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΕΝΗΣ- ΔΚΤΗΣ ΣΤΟ «ΟΦΘΑΛΜIAΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ»

Άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης!

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα ευρύ φάσμα αναγνωρισιμότητας με παράλληλη μνεία στον ακέραιο χαρακτήρα του Υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, αποτυπώνεται ήδη από σωρεία επιστολών και πολλών δηλώσεων για το πρόσωπό του. Στήριξη από απλούς πολίτες αλλά και προσωπικότητες υψηλού κύρους της χώρας.

Όσο μάλιστα ο καιρός περνάει και γίνεται σε διευρυμένο πεδίο γνωστή η απόφαση υποψηφιότητας του κ. Κωνσταντόπουλου, οι αναφορές πληθαίνουν τόσο για τον ίδιο όσο και για την παράταξή του «ΗΛΙΔΑ-Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Άλλη μία δήλωση και χαρακτηριστική των προαναφερομένων είναι αυτή του Δκτή του Ειδικού Νοσοκομείου «ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» κ. Απόστολου Τσένη. Ειδικότερα τονίζει τα εξής:

«Η γνωριμία μου με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ξεκινά στο μακρινό 1987, στην Σχολή Ικάρων, και από τότε μας συνδέει μια σχέση ειλικρινούς και αληθινής φιλίας, αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού.

Από την πρώτη στιγμή διέκρινα έναν άνθρωπο με ισχυρή προσωπικότητα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με έφεση στην κοινωνική αλληλεγγύη και την έμπρακτη ανιδιοτελή προσφορά, προς τον συνάνθρωπό του.

Εκτίμησα ιδιαίτερα την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, τις ηθικές του αρχές και την ικανότητά του να δίνει άμεσες και στοχευμένες λύσεις, στην καθημερινότητα των συνανθρώπων του.

Είναι ένας οργανωτικός άνθρωπος, που από την εμπειρία του στο στράτευμα αλλά και την ακαδημαϊκή του μόρφωση, μπορεί να θέτει υψηλούς στόχους και με άνεση να τους επιτυγχάνει. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο δημιουργικού ανθρώπου, με ανεξάντλητη θετική ενέργεια.

Στον υποψήφιο Δήμαρχο ΗΛΙΔΑΣ, κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, δηλώνω την αμέριστη στήριξή μου και του εύχομαι κάθε επιτυχία, στο νέο του στόχο.

Πιστεύω ότι, με τις κοινωνικές του ευαισθησίες και την ισχυρή του προσωπικότητα θα διαγράψει μια λαμπρή πορεία, στη διοίκηση του Δήμου ΗΛΙΔΑΣ.»

Απόστολος Τσένης

Διοικητής

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα