ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνοιξε το αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας για ατομικές προπονήσεις

  • 25
    Shares

Κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα ελέγχου, όπως η προσκόμιση του ιατρικού ιστορικού, η θερμομέτρηση στην είσοδο των εισερχόμενων αθλητών, ξεκίνησε σήμερα, πρώτη μέρα λειτουργίας, του αθλητικού κέντρου Αμαλιάδας, του σταδίου και μελλοντικά και του κολυμβητηρίου. Πρώτοι οι οποίοι ξεκίνησαν προπονήσεις, ήταν οι υποψήφιοι πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε αθλήματα, αλλά και κάποιοι αθλητές οι οποίοι μετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

 

Ουσιαστικά, ξεκίνησαν οι ατομικές πάντα προπονήσεις αθλητών (για ομαδικές προπονήσεις δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα και αναμένεται νεότερη οδηγία της Γ.Γ.Α.). Εκείνο το οποίο έχει σημασία και το οποίο ζήτησε ο νέος Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος», Γιώργος Μπακέλλας, είναι όσοι ενδιαφέρονται προκειμένου να συμμετάσχουν στις προπονήσεις, πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του ΝΠΔΔ, ώστε να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έντυπα και να γίνει η καταγραφή τους, για να βγει και το πρόγραμμα, επειδή προφανώς δεν μπορούν να γυμνάζονται όλοι μαζί.

Ο κ. Μπακέλλας, ανέφερε ότι το αθλητικό κέντρο, επαναλειτουργεί, όντας πολύ καλά περιφρουρημένο υγειονομικά και τηρώντας αυστηρά τους όρους που έχει θέσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ζητείται πιστοποιητικό γιατρού, κατά προτίμηση καρδιολόγου, επειδη ο covid19 δημιουργεί καρδιοπάθεια. Να έχουν συμπληρώσει ένα προσωπικό έντυπο με ιατρικό ιστορικό.

Ο κ. Μπακέλλας πρόσθεσε και δεύτερο έλεγχο, με επαναθερμομέτρηση στην πύλη και εκ νέου λήψη ιστορικού. Όπως ανέφερε ο κ. Μπακέλλας, ανέφερε ότι αυτό γίνεται πέραν των οδηγιών του Υπουργείου, για την καλύτερη ασφάλεια των αθλητών και των δημοτών.

Ήδη σήμερα μπήκαν οι πρώτοι 7-8 αθλητές με τους προπονητές τους.

Αναφορικά με το κολυμβητήριο, ο κ.Μπακέλλας ανέφερε ότι πέραν των πολλών κενών αναφορικά με την τροποποίηση από τη Γ.Γ.Α., σχετικά με τα κολυμβητήρια, η εγκατάσταση τελεί υπό καθεστώς συντήρησης.

 


  • 25
    Shares