ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνω-κάτω τη Β΄ Εθνική έκανε ο Επειός-12-7 τη Μεταμόρφωση και “πλώρη” για το final 4


Άνω-κάτω τους συσχετισμούς στη Β΄ Εθνική έκανε ο Επειός. Η ομάδα της Ηλείας, νίκησε με 12-7 τη Μεταμόρφωση και έθεσε βάσεις για την πρόκρισή της στην τελική φάση για την άνοδο στην Α2.

Ένα μεγάλο και συνάμα απροσδόκητο αποτέλεσμα είχε ο Επειός στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγο. Μια τεράστια νίκη, που του ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για το final 4 της Β΄ Εθνικής, ένα μεγάλο βήμα ανόδου στην Α2, αν και βέβαια ακόμα είναι πολύ πρόωρο για προγνωστικά και απομένουν δυο παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η Β΄ φάση.

Η ομάδα της Ηλείας, παίζοντας καταπληκτικά, άριστα καθοδηγούμενη από τον Λάμπρο Αναστασόπουλο, ο οποίος χωρίς ουσιαστικά ροτέισον, με οκτώ μόλις παίκτες στη διάθεσή του, κατέφερε να φτάσει στη νίκη με 12-7 επί των Δελφινιών Μεταμόρφωσης και με το «καλημέρα» να θέσει γερές βάσεις για να κάνει το επόμενο βήμα. Με πολύ καλή παρουσία, αμυντικά, αλλά και τον Βλάχο να σημειώνει «χατ-τρικ», τα πορτοκαλί σκουφάκια του Επειού, δεν άφησαν περιθώρια στην αθηναϊκή ομάδα, η οποία ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη σαν το φαβορί του βορείου ομίλου.

Τα 8λεπτα: 2-4, 2-2, 1-5, 1-1

Δελφίνια: Χούμας, Καστανάκης (1), Κώττης (1), Καρακατσάνης (1), Σαφλάς (1), Χανδράς, Βλαχογιάννης (1), Χασάπης, Ματθιακάκης, Τσιμιδάκης (1), Ζιάρχος, Ζοχιός (1), Φράγκος, Αντωνόπουλος, Μπούκος.

Επειός: Νάσιος, Φύκουρας (1), Γριντέλας (1), Καθρέπτας (2), Βλάχος (3), Μουντράκης, Βουλουξής (1), Αντίοχος (4).