ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης Κουλούρης: “Τη νέα σεζόν να κερδίσουμε όσα δεν μπορέσαμε την τρέχουσα”


Σε μια γραπτή δήλωση προχώρησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης, με αφορμή τον πρόωρο τερματισμό της αγωνιστικής περιόδου. Μια δήλωση, στην οποία κάνει έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν που τελείωσε και τυπικά με την περαίωση των πρωταθλημάτων:

Μπορεί η  φετινή χρονιά να μην έληξε με τον πλέον ποδοσφαιρικό τρόπο μέσα στα γήπεδα όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια αλλά μας έδωσε την δύναμη και την ανάγκη να προσπαθήσουμε την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο να κερδίσουμε όσα δεν μπορέσαμε την τρέχουσα χρονιά. 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε./ΕΠΣΗ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές, τους παρατηρητές, τους φιλάθλους, τους χορηγούς των πρωταθλημάτων, τους λοιπούς εμπλεκόμενους, μα πάνω απ όλα τους παράγοντες των Ηλειακων σωματείων για την συνετή και άψογη αντιμετώπιση των επιπτώσεων του COVID -19 στο ποδόσφαιρο.

Αποτελεί τιμή για την Ε.Ε./ΕΠΣΗ η εκπροσώπηση αυτών των παραγόντων.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο γυναικείο τμήμα του σωματείου ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ για την άνοδο στην Β Εθνική κατηγορία, στο σωματείο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ για την παραμονή του στην Γ Εθνική και στο σωματείο ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ για την επερχόμενη συμμέτοχη του στην Γ Εθνική κατηγορία”.