25.9 C
Pýrgos
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Άρθρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

spot_img

Προτεινόμενα

Με τον Μητσοτάκη οι πολίτες έχουμε ραντεβού με το μέλλον που μας αξίζει.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Πέρασαν ήδη 9 χρόνια μνημονιακής προσαρμογής και χρεωκοπίας. Κάθε Σεπτέμβριο η ίδια ιστορία. Η Δ.Ε.Θ και οι παροχές… Χωρίς αντίκρισμα! 

Η πραγματικότητα σήμερα, το 2018, σκληρή για τον Έλληνα πολίτη, τον συνταξιούχο, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Φτωχοποίηση και ανέχεια. Εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Η νέα γενιά, το μέλλον της χώρας στη φυγή για τη σωτηρία και την ελπίδα. Τι έγινε το 2014 είναι πλέον γνωστό. Ο Αλέξης Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, ξελόγιασε τον λαό σε παροχές και υποσχέσεις, έφτιαξε φανταστικούς κόσμους. Τέσσερα χρόνια μετά το αποτέλεσμα είναι οδυνηρό και το ζούμε όλοι.

Σήμερα επιχειρεί και πάλι να “πολιτευθεί” χωρίς έργο και αλήθεια.

Και όταν δεν υπάρχει άρτος, το θέαμα γίνεται απαραίτητο. Χωρίς φραγμούς και χωρίς όρια, οδηγεί την χώρα ολισθηρό δρόμο της κατάπτυστης λασπολογίας και σκανδαλολογίας στοχεύοντας προσωπικά ακόμη και τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι το τελευταίο που του απομένει. Είναι όμως πρωτάκουστο για την πολιτική ζωή της χώρας να στοχεύει πολιτικός ηγέτης ακόμη την οικογένεια και την σύζυγο του πολιτικού του αντιπάλου. Σίγουρα η μάζα, ο λαός έχει αστείρευτη υπομονή, αλλά όταν υπάρχει η σπίθα τότε τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά για τον κ. Τσίπρα.

Η έλλειψη έργου είναι εμφανής και σε τοπικό επίπεδο, στο νομό Ηλείας.

Ο οδικός άξονας Πάτρα-Πύργος είναι ο δρόμος που προκαλεί ρίγος από τα συνεχή θανατηφόρα ατυχήματα. Σήμερα το 2018 ο κ. Τσίπρας παρά τις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις του για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας έχει βρεθεί μπλεγμένος με τα ψέματά του και τις ανακολουθίες τους. Αναμένεται η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Ηλεία για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ή για να μας πει ότι ο μόνος οδικός άξονας που συνδέει την Ηλεία με την Πάτρα είναι όπως τον χαρακτήρισε στην Δ.Ε.Θ. «το γιοφύρι της Άρτας» και ότι μέχρι τέλος του έτους θα ξεκινήσει το έργο. Πάλι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, η Ηλεία, δυστυχώς αποτελεί το φτωχό συγγενή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Στα αζήτητα οι υποδομές, εξανεμίστηκε το περίφημο ταμείο Μολυβιάτη, ποσό άνω των € 215.000.000 που συγκεντρώθηκε από τους πολίτες παγκοσμίως για την ανασυγκρότηση της Ηλείας μετά την καταστροφική πυρκαγιά, ο πολιτισμός στη μιζέρια, όταν στην Ηλειακή γη η Αρχαία Ολυμπία και Αρχαία Ηλίδα είναι το παγκόσμιο κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ ο πρωτογενής αγροτικός τομέας οδηγείται σε μαρασμό παρά τα πλούσια χώματα που διαθέτει προσφέροντας άριστη ποιότητα σε λάδι, πατάτα, καρπούζι κλπ.

Η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Ιανουάριο 2016 στην ηγεσία της Ν.Δ. αποτέλεσε και αποτελεί τον φραγμό στην ανικανότητα, τον λαϊκισμό και την κατάρρευση της πολιτικής ζωής της χώρας που εκπροσωπεί ο κος Τσίπρας.

Οι συνεχείς προσωπικές παρουσίες και περιοδείες του Προέδρου της Ν.Δ. στην Ηλεία και των αρμοδίων φορέων της Ν.Δ. δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης του ενδιαφέροντος και αναγνώρισης της κατάστασης που βρίσκεται ο νομός Ηλείας.

Η δυναμική που μπορεί να δώσει η Ηλεία, όχι μόνο στη τοπική οικονομία και ανάπτυξη αλλά και την χώρα οδηγούν όλους εμάς που αγαπάμε τον τόπο μας και έχουμε ενεργή πολιτική δράση στη Ηλεία να στηρίξουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να κάνουμε πράξη το όνειρο για αλλαγή σελίδας. Με ενότητα και ομοψυχία.

Η Ηλεία έχει ραντεβού με το μέλλον για την επανεκκίνησή της, την ανάπτυξή της μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ.

Η χώρα, οι πολίτες έχουν ραντεβού με το μέλλον μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ.

* Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλίδας Ν. Ηλείας

protothema.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα