ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρωμα… Super League 1 στο Goalkeeper School Academy


Μια ξεχωριστή παρουσία θα υπάρξει την ερχόμενη Δευτέρα στο Goalkeeper School Academy. Ο Φίλιππος Μπολοβίνης, προπονητής τερματοφυλάκων της Λαμίας, θα πραγματοποιήσει προπόνηση στους αθλητές της Ακαδημίας, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. 

Ο Φίλιππος Μπολοβίνης, έχει εργαστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Πανιώνιος, η Λάρισα, ο Λεβαδειακός, τα Γιάννενα και ο Πανθρακικός. Μεταξύ άλλων, έχει περάσει και από τον Αστέρα Αμαλιάδας, στον οποίο παρείχε τεχνική υποστήριξη σε θέματα εκγύμνασης τερματοφυλάκων, έχοντας μεταξύ άλλων γνωριστεί, κουβεντιάσει και δουλέψει με τον Ανδρέα Αντωνόπουλο, υπεύθυνο της σχολής τερματοφυλάκων.

Ο Φίλιππος Μπολοβίνης θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στους αθλητές της σχολής, να δουλέψει μαζί τους και να τους καθοδηγήσει σε νέα μονοπάτια γύρω απο τα “μυστικά” της προετοιμασίας της νευραλγικής θέσης του τερματοφύλακα.

“Η Σχολή μας είναι στην ευχάριστη θέσει να ανακοίνωσει ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Μπολοβίνης Θα είναι μαζί μας και θα προπόνησει τους αθλητές της σχολής. Ο Φίλιππος Μπολοβίνης προπονητής τερματοφυλάκων. Κάποιες από τις ομάδες που έχει δουλέψει είναι: Ολυμπιακός Βόλου, Πανιώνιος, ΑΕΛ,Λεβαδειακός,ΠΑΣ Γιάννενα,Πανθρακικός, Ένωση Νέων Παραλιμνίου,ΠΑΕ Λαμία”, αναφέρει η ανακοινωση της GSA.