«Έβρεξε» βράχια σε σπίτι και στο κεντρικό δρόμο στο Λέπρεο – Από τύχη δεν θρηνήθηκαν θύματα! (νεότερη ενημέρωση)

Από  καθαρή τύχη δεν θρηνήθηκαν θύματα σήμερα το πρωί στην περιοχή του Λεπρέου δήμου Ζαχάρως, μετά από την πτώση βράχων σε κατοικία του χωριού, αλλά και στον επαρχιακό  δρόμο προς τη Ν. Φιγαλεία!

Το ευτύχημα είναι ότι κατά τη μεγάλη κατολίσθηση που προκλήθηκε λίγο πριν από τι 10 το πρωί, δεν υπήρχαν άνθρωποι εντός του σπιτιού, καθώς οι κάτοχοί του είχαν φύγει πριν από λίγες ημέρες για την πρωτεύουσα.

Ευτύχημα επίσης αποτελεί και το γεγονός πως στον πολυσύχναστο  δρόμο της Ε.Ο. Θολού-Νέας Φιγαλείας, όπου κατέληξαν  τα βράχια και παραμένει κλειστός, δεν περνούσαν εκείνη την ώρα οχήματα, που θα υπήρχαν απρόβλεπτες συνέπειες…

Στο σημείο πήγε κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με επικεφαλής αποτελούμενο από τους αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Γεωργιόπουλο και Κώστα Μητρόπουλο, καθώς και υπηρεσιακούς  παράγοντες της ΔΤΥ Ηλείας, ενώ επιτόπου βρέθηκαν και στελέχη της Δ.Α. Ζαχάρως.

Το τελευταίο διάστημα εξάλλου πτώσεις βράχων έχουν παρατηρηθεί και σε άλλα σημεία του δήμου Ζαχάρως λόγω των βροχοπτώσεων, ενώ στο Λέπρεο δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό, πράγμα που επιβάλλει την άμεση λήψη μέτρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.