ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έβρεξε» πριμ στα αποδυτήρια του Αίαντα-Βίντεο με το γκολ του Σταθάτου και δηλώσεις-Θεοδόσης: «Κανένα σχόλιο για τη διαιτησία»


Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Αίαντα για τη νίκη στο Τραγανό. Ικανοποίηση που φάνηκε και στην «ηγεσία» του συλλόγου, η οποία κατέβηκε μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια (Σπύρος Μπίρμπας και Θανάσης Θεοδόσης) και ανακοίνωσε πριμ, μέσα σε αποθέωση από τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι οι παίκτες σήκωσαν στους ώμους τον Θανάση Θεοδόση.

Η διοίκηση, περιμένει τώρα να μην εφησυχάσουν οι παίκτες, αλλά να δείξουν την ίδια καλή εικόνα και στη συνέχεια, αλλά και μέχρι το τέλος, έως την επίτευξη του τελικού στόχου.

Σχετικά με τη διαιτησία, το ilia.news, επικοινώνησε με τον Θανάση Θεοδόση, ώστε να σχολιάσει το γκολ με το οποίο ισοφάρισε η Νίκη Τραγανού, για να απαντήσει: «Δεν θα ακούσετε ποτέ ο Αίας να κάνει παράπονα για τη διαιτησία».

Αναφορικά με το πριμ και σε σχετική ερώτηση, αν πράγματι οι παίκτες πήραν πριμ για τη νίκη στο Τραγανό, απάντησε μονολεκτικά: «Εννοείται…».

 

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε βίντεο με το εξαιρετικό δεύτερο γκολ του Αίαντα, αλλά και τις δηλώσεις του Δημήτρη Αρβανίτη, αλλά και του τεχνικού Θοδωρή Ανδριόπουλου: