ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Έκαψαν… την παιδική χαρά της Μυρσίνης!!!

  • 147
    Shares

Με… την παιδική χαρά της Μυρσίνης (η οποία μάλιστα κατασκευάστηκε το καλοκαίρι) τα έβαλε κάποιος ή κάποιοι ανεγκέφαλοι το βράδυ της Τρίτης βάζοντας… φωτιά στο πλαστικό προστατευτικό της δάπεδο…

Η φωτιά κατέστρεψε τμήμα του προστατευτικού δαπέδου ενώ επεκτάθηκε και στις κούνιες, καταστρέφοντας ολοσχερώς ένα από τα πλαστικά καθίσματα.

Μετά από ενημέρωση από τον πρόεδρο της Μυρσίνης κ. Ανδρέα Αποστολόπουλου, η επίσημη σελίδα του χωριού στο facebook προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Στις 22:30 περίπου, διερχόμενος συμπολίτης μας από την πλατεία του υδατόπυργου της Μυρσίνης, αντιλήφθηκε να καίγεται το πλαστικό δάπεδο της παιδικής χαράς.

Καλύτερα αύριο να μην επισκεφθείτε το χώρο της παιδικής χαράς με τα παιδιά γιατί το καμένο πλαστικό και το λειωμένο κάθισμα της κούνιας μπορεί να είναι κίνδυνος».

Αν η συγκεκριμένη ενέργεια προέχεται από ενήλικα, πραγματικά το περιστατικό είναι θλιβερό. Αν δε προέρχεται από παιδιά, τότε είναι πραγματικά τραγικό. Όπως και να έχει, είναι μια πράξη καταδικαστέα και ας ελπίσουμε ότι ο υπαίτιος θα βρεθεί και θα αποκαταστήσει τη φθορά…


  • 147
    Shares