Έκθεση Φωτογραφίας στην Αρχαία Ολυμπία

spot_img

Προτεινόμενα

ΕΜΠΟΡΙΚΌΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ , ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΟΛΜΟ  ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ  συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα που  πραγματοποιούνται  στα πλαίσια του εορτασμού της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Pyeong chang 2018.

Η έκθεση φιλοξενείται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημου Αρχ. Ολυμπίας και παρουσιάζονται οι καλύτερες από τις 39.000 φωτογραφίες στη διαδρομή από την Αθήνα μέχρι το Ρίο.

Ο Βασίλης Κουτρουμάνος καταφέρνει να μεταφέρει μικρές και μεγάλες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων, που  στην ουσία αποτελούν τα κάδρα της Ιστορικής καταγραφής, είτε αυτό έχει να κάνει με τα πρόσωπα που συμμετέχουν, είτε με ότι σηματοδότησε το αθλητικό γεγονός των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας

Η έκθεση   θα είναι ανοιχτή για το κοινό από την Παρασκευή 20/10/2017 έως και την μέρα της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Την έκθεση «Από το Ρίο με Αγάπη για την Αρχ. Ολυμπία …Βασίλης Κουτρουμάνος» επιμελήθηκε η  Βαλια Μπερτσάτου !!

Ο Βασίλης Κουτρουμάνος ασχολείται με τη φωτογραφία από το 1987. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα φωτοειδησεογραφικά πρακτορεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει αποστπάσει σημαντικές διακρίσεις στο φωτορεπορτάζ. Tυγχάνει μεταξύ άλλων μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος καθώς και ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας των Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων ΦΟΙΒΟΣ. Στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, είχε επιλεγεί ως photo manager στον στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου και ήταν υπεύθυνος για 2.000 φωτορεπόρτερ από όλο τον κόσμο !!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα