Έκλεισαν… στόματα τα Βραχνέικα-Λούβαρης: «Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται»

spot_img

Προτεινόμενα

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή και όσο τα Πρωταθλήματα πλησιάζουν προς το τέλος, ακούγονται πολλά και διάφορα. Όλοι μας (δεν ζούμε σε άλλο Πλανήτη), έχουμε παρασυρθεί να πιστέψουμε ότι μπορεί να αρχίσουν τα «πάρε-δώσε» μεταξύ των ομάδων. Μέχρι τώρα πάντως, στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που παρακολουθούμε με μεγάλη αγωνία, δεν έχει συμβεί το παραμικρό περίεργο και όλα τα αποτελέσματα έχουν έρθει –εντός εισαγωγικών- «φυσιολογικά».

Και γράφουμε «εντός εισαγωγικών», επειδή δεν υπάρχουν στην ουσία φυσιολογικά και αφύσικα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Φτάνει να σκεφτούμε ότι ο ουραγός Αστέρας Αμαλιάδας που δεν έχει ακόμα νίκη, έκοψε βαθμούς τόσο από τον Παναιγιάλειο, όσο και από τη Νίκη Τραγανού, δείγμα και αυτό ότι δεν ένα παιχνίδι που όλα μπορούν να συμβούν.

Μετά τις νίκες της Παλλήνης σε βάρος του Αχαρναϊκού και του Παμαβουπρασιακού σε βάρος της Νίκης Τραγανού, είχαμε χθες ακόμα ένα αποτέλεσμα που δείχνει ότι το ματς παίχτηκε μέσα στο γήπεδο κόντρα σε πολλά που είχαν ακουστεί. Και ήταν ανάμεσα στις δυο ομάδες της Αχαίας, Διαγόρα Βραχνείκων και Παναγιάλειο. Η ομάδα από τα Βραχνέικα νίκησε με 3-1 και ουσιαστικά έστειλε τον Παναιγιάλειο πίσω στην Α΄ ΕΠΣΑ, κλείνοντας πολλά στόματα.

Ο πρόεδρος του Διαγόρα Χρήστος Λούβαρης, έχοντας ακούσει κι αυτός πολλά όπως φαίνεται, “ξεσπάθωσε” πριν από λίγο,  αναφέροντας σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις η ανάρτηση μου έχει να κάνει με κάποιους εξυπνάκηδες που έλεγαν στα καφενεία ότι επειδή είμαστε φίλοι με τον Δημήτρη τον Μπαλαφούτη είχαμε πάρει χρήματα στον Διαγόρα για να δώσουμε το παιχνίδι. Και μιλάω για συγκεκριμένους που τους γνωρίζω και το ξέρουν και οι ίδιοι αφού ήταν λαλίστατοι τις προηγούμενες μέρες… Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται… Δεν έχει να κάνει με την ομάδα του Παναιγιαλείου που της εύχομαι να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική όπως και αυτή του Πανμοβριακού».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα