ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Έκοψε την πίτα της η Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς»


Μέσα στις… «νότες» και σε πραγματικά γιορτινό κλίμα έκοψε το βράδυ του Σαββάτου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς». Η χαρούμενη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Σινέ – Άστρον, στα Λεχαινά, με τον πρόεδρο της Φιλαρμονικής κ. Ανδρέα Μίγκο να πραγματοποιεί έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε και στις δράσεις τους αμέσως επόμενου διαστήματος.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν ο βουλευτής κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, ο αντιδήμαρχος κ. Σάκης Κεκκάτος, ο πρώην δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ και ο προηγούμενος πρόεδρος τα Φιλαρμονικής Λεχαινών κ. Γιώργος Γαλάτης, οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους και ειδικά στους μουσικής της Φιλαρμονικής, μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε και έκοψε ο ιερέας π. Θεόδωρος Πανουτσόπουλος ενώ στη συνέχεια η «σκυτάλη»… πέρασε στη μουσική!

Για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της Φιλαρμονικής Λεχαινών, από τη σκηνή του Σινέ «Άστρον» «παρέλασαν» τα μουσικά υποσύνολά της, αποτελούμενη από 3 έως 7 άτομα, αλλά και σόλο μουσικοί που ερμήνευσαν αγαπημένα κομμάτια και μουσικά θέματα, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα!