ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκτακτο: Ζήτησε να φύγει από τη Δόξα ο Γούρμος (για να πάει Βάρδα)-«Ουδέν σχόλιο» από τον ίδιο


Χθες το απόγευμα, η διοίκηση της Δόξας αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον Ανδρέα Γούρμο. Σήμερα το βράδυ, γύρω στις 9μ.μ., επίσημες πηγές του ΠΑΟΒ, διέψευδαν δημοσιεύματα που έφεραν τους Πράσινους να έχουν κάνει επίσημη πρόταση στη Δόξα (όταν λέμε “πρόταση” εννοούμε με συγκεκριμένη προσφορά με συγεκριμένα ανταλλάγματα) για την απόκτηση του παίκτη. Πριν από λίγο, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι σήμερα ο Ανδρέας Γούρμος ζήτησε με δική του πρωτοβουλία να αποχωρήσει από την ομάδα.

Επικοινωνήσαμε με τον Ανδρέα Γούρμο και αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, λέγοντας ότι δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί για το θέμα.

Όλα αυτά, ενώ σήμερα το μεσημέρι στις 3μ.μ. εκπνέει η προθεσμία των μεταγραφών, με τη Δόξα να μην συζητάει το ενδεχόμενο να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη (ουσιαστικά είναι σαν να τον παραχωρεί στον ΠΑΟΒ). Επίσης, δεν τον παραχωρεί, ούτε καν με χρηματικά ανταλλάγματα, για τον προφανή λόγο ότι βρισκόμαστε στο παρά… πέντε της λήξης της μεταγραφικής περιόδου και δεν έχει έτοιμες λύσεις αντικατάστασής του. Ταυτόχρονα, από τη στιγμή που στις ανεπίσημες συζητήσεις που έχουν γίνει, δεν έχει προκύψει θέμα έμψυχων ανταλλαγμάτων (η περίπτωση του Διονύση Ράλλη ίσως να ικανοποιούσε τη Δόξα), φαίνεται ότι έχουμε περιέλθει σε αδιέξοδο, καθώς αφενός για να προχωρήσει κάτι τέτοιο πρέπει να συναινέσει και ο παίκτης, ενώ παράλληλα και η Δόξα αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να κρατήσει με το ζόρι τον δικό της ποδοσφαιριστή.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι πάμε σε ένα θρίλερ, το οποίο αύριο το μεσημέρι, θα έχει έτσι κι αλλιώς καταλήξει, είτε προς τη μια λύση, είτε προς την άλλη, καθώς άλλα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν.