ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκτακτο: Παραίτηση Αγγελή από τα Τρίκαλα


Παραίτηση-βόμβα του Βαγγέλη Αγγελή από τα Τρίκαλα είχαμε πριν από λίγη ώρα. Ο τεχνικός διευθυντής των Τρικάλων, λίγη ώρα μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας της Θεσσαλίας μέσα στη Σπάρτη με 1-3 για το Κύπελλο Ελλάδας, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου της ΠΑΕ.

Ο Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος λόγω της ενασχόλησής του με τον ΑΟ Τρίκαλα ουσιαστικά το τελευταίο διάστημα ήταν ανενεργός στα διοικητικά πράγματα του Αστέρα Αμαλιάδας (η κοινή λογική έλεγε ότι δεν ήταν δυνατόν να εργαστεί για τον Αστέρα από τα Τρίκαλα), έκανε γνωστές τις προθέσεις του μέσα από ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Πλέον, το λόγο έχει η διοίκηση των Τρικάλων, προκειμένου να αποφασίσει τί μέλλει γενέσθαι και αν θα συνεχίσει χωρίς τον Βαγγέλη Αγγελή σε αυτό το νευραλγικό πόστο.

Ας δούμε εδώ αναλυτικά την ανάρτηση του Βαγγέλη Αγγελή: «Η παραίτηση μου από τον ΑΟ Τρίκαλα αυτή τη μεγάλη και ιστορική ομάδα είναι προς διάθεση στον φίλο μου Δημήτρη. Ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, το τιμ, τους φυσικοθεραπευτές τους αφανείς εργάτες τους φροντιστές και τους συνεργάτες στο γραφείο μου.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παλικάρια μου τους ποδοσφαιριστές που μαζί με τον Σωτήρη τους πήραμε κοντά μας. Σήμερα πήραμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Η η πόλη πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα και στις νίκες, αλλά ποιο πολύ στις ήττες».