ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ

Έναρξη 1ης Αποκριάς 2020 στον Πύργο

  • 86
    Shares

Με τελάληδες να διαλαλούν την είδηση, δρώμενα και παιχνίδια που θα μαγέψουν τα πιτσιρίκια και συναυλία των υπέροχων Passepartout  ανοίγει η αυλαία της 1ης Αποκριάς 2020 στον Δήμο Πύργου. Μιας κορυφαίας διοργάνωσης που υπογράφει ο Δήμος με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, τη ΔΗΚΕΠ και την ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ με στόχο  να γίνει θεσμός στην πόλη.

 

Πρόγραμμα 15-16/2

 

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

 

12.00-14.00

“Ακούσατε, ακούσατε….”

Τα παιδιά της θεατρικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου Πύργου σε ρόλο τελάληδων διαλαλούν στις γειτονιές του Πύργου την έναρξη της 1ης Αποκριάς και μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια με το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων που ακολουθούν.

 

 

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Κεντρική πλατεία

18.00

 

Στην αποκριάτικη μαγεία

 

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν, κυρίως τα παιδιά, στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Μια ομάδα ζογκλέρ, ακροβατών ξυλοπόδαρων κ.α. περιμένουν να τους χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές για δύο ώρες περίπου.

Τα παιδιά θα υποδέχεται ένα άγαλμα-παγώνι που θα ζωντανεύει σε κάθε ένδειξη θαυμασμού.  Ξυλοπόδαροι  με εντυπωσιακά κοστούμια και πολύχρωμα καπέλα θα δώσουν χρώμα γιορτής παίζοντας με κορίνες και συμμετέχοντας στις δράσεις για τα παιδιά. Το πρώτο ποδήλατο “επιστρέφει” για να μας ταξιδέψει πίσω στα χρόνια της ανεμελιάς. Ένα ποδήλατο αντίκα. Το vintage ποδήλατο Gentleman θα κάνει την εμφάνισή του και θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Οι Mr και Mrs Bubble θα μας κλείσουν σε μια τεράστια φούσκα. Σε μια εκπληκτική διαδραστική παράσταση το κοινό όχι μόνο θα βοηθήσει τους δύο ήρωες να  φτιάξουν τις πιο εντυπωσιακές φούσκες, αλλά να μπούνε μέσα σε σαπουνόφουσκες τεραστίων διαστάσεων.

Τέλος, διάσημοι ακροβάτες παρουσιάζουν μια ξεχωριστή παράσταση με ακροβατικά εδάφους, χορό, μουσική και σώου με φωτιές.

 

Συναυλία PASSEPARTOUT

Η βραδιά θα κλείσει μουσικά με το αγαπημένο συγκρότημα των  Passepartout. Με ήχους  balkan, swing, rock & roll, disco, pop, latin όσο και έντεχνους η ταλαντούχα μπάντα καταφέρνει να μετατρέπει κάθε της εμφάνιση σε ένα ξέφρενο πάρτι.

 


  • 86
    Shares