Ένας δεύτερος Ηλείος είναι τώρα πια στο υπουργικό σχήμα !

Ένας δεύτερος Ηλείος είναι τώρα πια στο υπουργικό σχήμα.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος  ο νέος Υφυπουργός  αντικατέστησε τη Ράνια Αντωνοπούλου και μπορεί να μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή του είναι από την ΑΡΗΝΗ της Ζαχάρως .

Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν μέχρι χθες ειδικός γραμματέας του σώματος επιθεώρησης εργασίας και έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό, αφού είναι απόφοιτος του Τμήματος πληροφορικής του οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ιστορίας και πολιτικής επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και πολιτικής επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.

  1 comment for “Ένας δεύτερος Ηλείος είναι τώρα πια στο υπουργικό σχήμα !

  1. Δ. ΠΕΠΠΑΣ
    1 Μαρτίου 2018 at 1:43 ΜΜ

    Και, μέσα στο νέο υπουργικό συμβούλιο, τσουπ! να ‘σου κι ο Νάσος!!! Ο Νασούλης, ο πρώην «-παναστάτης νεολαίος», που μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας… Αυτού που έπρεπε να ελέγξει, μεταξύ άλλων, τον εργοδότη του «Κόκκινου» (του ραδιοσταθμού), για παραβάσεις του εργασιακού κώδικα. Και… τυχαίνει να είναι (ο εργοδότης)… το κόμμα του οποίου, όλως τυχαίως, στέλεχος είναι και ο ίδιος, ως μέλος της Πολιτικής του Γραμματείας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.