Ένα βήμα μπροστά για την Ηλεία μας!

spot_img

Προτεινόμενα

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ένα βήμα μπροστά για την Ηλεία μας!

  • Με Νεκτάριο Φαρμάκη μπορούμε και θα το πετύχουμε!

 

Αναζητούμε ένα ρόλο για την Περιφέρεια «ίσων ευκαιριών», δίκαιων παρεμβάσεων και αποτελεσματικών μεθόδων αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων του τόπου. Είναι προϋπόθεση για όλους εμάς και τον επικεφαλή του Συνδυασμού μας Νεκτάριο Φαρμάκη, ώστε να λειτουργήσουμε ορθολογικά χωρίς ανισότητες και διακρίσεις που έφεραν δυστυχώς το Νομό μας σε πολύ δύσκολη θέση και τον μετέτρεψαν σε… «φτωχό συγγενή» της Δυτικής Ελλάδας.

Την παραπάνω δήλωση έκανε χθες ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Συνδυασμό «Όλα από την αρχή», Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους Ηλείους πολίτες, στέλνοντας το μήνυμα της ενότητας αλλά και μιας διαφορετικής Περιφέρειας που έχουμε ανάγκη ως τόπος.

Το ζητούμενο της «ισόρροπης ανάπτυξης» μόνο στη θεωρία και στα ανεκπλήρωτα σχέδια του κ. Κατσιφάρα μπορεί να βρει χώρο. Στην πράξη και στην ουσιαστική εικόνα δεν το είδαμε ποτέ να συμβαίνει, λέει ο κ. Κοροβέσης και συνεχίζει: «Δε μας αξίζει τέτοια μεταχείριση. Είμαστε ένας Νομός που παρά τα τόσα μεγάλα προβλήματά του κυρίως εξαιτίας φυσικών καταστροφών, διαθέτει τις δυνατότητες εκείνες που κάποιοι επιτέλους οφείλουν να αξιοποιήσουν.

Είναι δικαίωμα που αποκτά ο τόπος και οι άνθρωποί του, χωρίς να επιτρέπουμε σε κανέναν να μας το αφαιρεί. Θέλουμε επί το πρακτέον να υλοποιηθούν στόχοι και δεσμεύσεις που έμειναν στα λόγια και υποχώρησαν μπροστά στην αδιαφορία και νωχελικότητα της Περιφερειακής Αρχής».

Δείτε, τονίζει ο κ. Κοροβέσης, ένας τόπος χωρίς σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, χωρίς σιδηρόδρομο που άλλοτε ήταν σημείο αναφοράς για την Ηλεία, χωρίς αεροδρόμιο, χωρίς τις κατάλληλες υποδομές στα λιμάνια, χωρίς προσβάσεις σε μικρούς χρόνους απέναντι στα μεγάλα αστικά κέντρα. Επί της ουσίας; Ένας τόπος σε απομόνωση!!!

Αυτό τον τόπο λοιπόν μας αφήνει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης; Έπρεπε να περάσουν δυο αποτυχημένες θητείες του, για να μας πείσει ότι δεν μπορεί ή ακόμη και δε θέλει να πετύχει κάτι θετικό στην Ηλεία;

Είναι καιρός λοιπόν να του πούμε έως εδώ… Ο Νομός δε χάνει άλλο πολύτιμο χρόνο. Αναζητά νέα πρόσωπα, «φρέσκιες ιδέες», άμεσες πράξεις για να ανασυγκροτηθεί και να πάρει τη θέση του στην Περιφέρεια και την Ελλάδα. Θέση πρωταγωνιστή και «οδηγού» στην εξέλιξη των πραγμάτων και όχι θέση μίζερη και αναποτελεσματική στις επιδιώξεις μας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και θέλει και μπορεί. Προσωπικά δίνω όλες μου τις δυνάμεις για να τα καταφέρουμε. Είναι συνθήκη αναγκαία προκειμένου να πάμε ένα βήμα μπροστά!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα