Ένα ολόκληρο χωριό σε δράση…..

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου του Δήμου Ηλιδας, ο πρόεδρος του Δ. Δ. και κάτοικοι του χωριού την Κυριακή 3 Ιουνίου ενώθηκαν και δούλεψαν με όρεξη και διάθεση εθελοντικά με σκοπό την περιποίηση του τοπικού διαμερίσματος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες με εθελοντική εργασία την διαμόρφωση της εισόδου του χωριού.

Ετσι λοιπόν απο την είσοδο του χωριού μέχρι και το κέντρο, εθελοντές κόψανε τα χόρτα, κλαδεψανε και καθάρισαν ενώ στο επόμενο διάστημα θα τοποθετηθεί μνημείο.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε οτι όλοι οι κάτοικοι ενωμένοι, με δικά τους έξοδα και με περίσσευμα ψυχής το τελευταίο διάστημα δουλεύουν σκληρά και χωρίς καμία βοήθεια για την διαμόρφωση και ανάδειξη του τοπικού διαμερίσματος.

Το Δ. Δ. Περιστερίου το οποίο έχει χτυπηθεί απο φωτιά και σεισμό,είναι ξεχασμένο απο κάθε δημοτική αρχή.

Να τονίσουμε ότι είναι πέρασμα για δεκάδες δρομείς, ποδηλάτες κτλ. αφού είναι στην μέση της διαδρομής για τον δρόμο της εκεχειρίας.

 

  1 comment for “Ένα ολόκληρο χωριό σε δράση…..

  1. Δημήτρης Πέππας
    4 Ιουνίου 2018 at 4:05 ΜΜ

    Ωραία συνταγή! Αφού το κράτος (κεντρικό & περιφερειακό) ισοπεδώσει την κοινωνία με φόρους και τέλη μέχρι θανάτου για ν’ αποπληρώσει τα χρέη ΤΟΥ σε ΔΝΤ και Ε.Ε, να συντηρηθεί το ίδιο, να ταΐσει τους πολυάριθμους αξιωματούχους του, καθώς και τις στρατιές υπαλλήλων της κρατικής γραφειοκρατίας, έρχεται και σου λέει δεν έχω μία και για τίποτα…..Λανσάρει τότε μέσω καλοθελητών την καραμέλα του εθελοντισμού που είναι και πολύ in και προχώ, ειδικά μετά την θητεία του ανεπανάληπτου Jefry Papandreou κι αφήνει τους ανόητους πιθανόν και άνεργους να κάνουν εργασιοθεραπεία…κόβοντας χορτάρια!! Που είναι τα λεφτά που τρέχουν ποτάμια προς ΜΚΟ κι εργολάβους; Ουδείς γνωρίζει! Αντί ν’ αγοράσει ο Δήμος δυό τρία σοβαρά πολυμηχανήματα με καταστροφείς, χορτοκοπτικά , κλπ όπως υπάρχουν σ’ όλες τις τοπικές και περιφερειακές κοινότητες του ανεπτυγμένου κόσμου (Ε.Ε, βόρεια Βαλκάνια, κλπ), και μέσα σε 15 μέρες να έχει κάνει αγνώριστες όχι μόνον τις εισόδους των κοινοτήτων της επικράτειάς του, αλλά και όλους τους παραλιακούς/τουριστικούς άξονες σε μηνιαία ή διμηνιαία συχνότητα, χρηματοδοτεί κάθε τρεις και λίγο πανηγύρια, χαρτοπόλεμο, μπουζούκια και φιέστες βεγγαλικών με αρκετά χιλιάρικα! (βλέπε Διαύγεια)! Έτσι αποτελεί δίλημμα αν στους κατά τ’ άλλα συμπαθείς Μπεσεραίους και όχι μόνο, πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο ή…. Το πιο πιθανό είναι να το εισπράξουν από τον ίδιο τον Δήμαρχο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.