Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Ένα πανηλειακό αίτημα έθεσε ο Θoδωρής Σάκκος προς την πολιτική και αθλητική ηγεσία

spot_img
Συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, άνθρωπο ο οποίος προέρχεται από την υδατοσφαίριση, είχε ο Πρόεδρος του Επειού Ήλιδας, στο περιθώριο της συνάντησης μεταξύ φορέων στην Πάτρα, για τη δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου για τον Ελληνικό Αθλητισμό. Εκδήλωση στην οποία παρέστη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Θοδωρής Σάκκος, συζήτησε και με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο. Έθεσε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ηλεία, με το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας, στον Δήμο Ήλιδας, ένα κολυμβητήριο το οποίο ουσιαστικά τα τρία τελευταία χρόνια παραμένει κλειστό, αδυνατώντας να φιλοξενήσει αθλητές, μαθητές και αθλούμενους της Ηλείας, όπως έκανε μέχρι τώρα. Ο Πρόεδρος του Επειού, προώθησε ένα πανηλειακό αίτημα, να μπορέσει να βρεθεί μια βιώσιμη λύση και να ανοίξει, λειτουργώντας χωρίς προβλήματα το δημοτικό κολυμβητήριο στην Αμαλιάδα.
Στην επάνω φωτογραφία, ο Θεόδωρος Σάκκος, με τον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά και στην κάτω φωτογραφία, με τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κυριάκο Γιαννόπουλο, καθώς και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης και προπονητή της ανδρικής ομάδας του Επειού, Λάμπρο Αναστασόπουλο.
Ένα πανηλειακό αίτημα έθεσε ο Θoδωρής Σάκκος προς την πολιτική και αθλητική ηγεσία
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα