ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

«Ένα στολίδι που το κατάντησαν σκουπίδι!» – «Λυμπέρης ήταν και πέρασε»…


Ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης μαζί με τον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο και δικηγόρο κύριο Πατρινό ,χθες το μεσημέρι περιηγήθηκαν στο αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας.

Εκεί ανέφερε σε τοπικό πόρταλ ,ότι «έφτιαξε ένα στολίδι και το κατάντησαν σκουπίδι».

Αφού περιηγήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στο κολυμβητήριο ανέφεραν ότι στην ανακαίνιση που γίνεται στο χώρο του στίβου στο γήπεδο γίνονται κακοτεχνίες και είναι άκρως επικίνδυνες οι κατασκευές που γίνονται ανέφερε.

Δεν μας μένει τίποτα άλλο παρά μόνο μέσω της δικαιοσύνης να ζητήσουμε να σταματήσει αυτή η καταστροφή άμεσα.

Μετά από αυτή την ανάρτηση του πρώην Δημάρχου ήρθε η απάντηση από τον δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο μέσω Facebook λόγω ότι λείπει σε ταξίδι στο εξωτερικό για υποχρεώσεις του δήμου:

«Λυμπέρης ήταν και πέρασε»…

Ο Γιάννης Λυμπέρης, τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο και η απεγνωσμένη προσπάθειά του να σωθεί, με διασπορά-ποινικά κολάσιμων- ψευδών ειδήσεων.

Ο Δήμαρχος (πρώην, ευτυχώς) της οικονομικής καταστροφής του Δήμου Ήλιδας, ο Δήμαρχος των μισοτελειωμένων έργων και των μεγάλων ψεμάτων, ο Δήμαρχος των τεσσάρων ΕΣΠΑ που σπαταλήθηκαν, ο φυσικός αυτουργός των «άγραφων» αναθέσεων μελετών αξίας εκατομμυρίων ευρώ, πανικόβλητος από την αδυναμία του να φτιάξει ψηφοδέλτιο ικανό να τον διασώσει από την «ήττα από την πρώτη Κυριακή», πήγε στο Δημοτικό Στάδιο. 
Αν είχε πάει και με τα πόδια, θα είχε αποκομίσει όφελος για την υγεία του. 
«Έστησε» ένα φαιδρό σόου, το οποίο θα ήταν απλά γραφικό, αν δεν ήταν επικίνδυνο, αφού διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις, αναστατώνοντας αθλουμένους και φιλάθλους.

Τι ανακάλυψε; Κατ’αρχήν ότι είχε φτιάξει δυο παραπάνω κουλουάρ στην μία πλευρά, εκεί όπου φτιάχνουμε, μετά από αίτημα του ΚΟΡΟΙΒΟΥ πρότυπο σκάμμα, ώστε να μην αλλάζουν πόλη οι άλτες μας για να προπονηθούν. Δεν είναι κακό να είναι άσχετος σε θέματα αθλημάτων στίβου. Κακό είναι να δυσφημεί και να εκδικείται την πόλη που τον εξέλεξε Δήμαρχο και τον έστειλε στην αντιπολίτευση ως αποτυχόντα. Αν ερχόταν και στα Δημοτικά Συμβούλια, καλό θα ήταν. Αν απελευθέρωνε την θέση του καρδιολόγου στο νοσοκομείο, καλό θα ήταν. Αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα».

Ο πανικόβλητος ψεύτης, που παρέδωσε ημιτελές κολυμβητήριο χωρις άδεια λειτουργίας, δεν τόλμησε να δείξει το εσωτερικό του κλειστού, που το κάναμε κόσμημα, ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ότι αλλάζουμε όλο το ταρτάν του Σταδίου με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Θα ήταν απλά θλιβερός, αν δεν ήταν άξιος συμπαράστασης και οίκτου, ζώντας στο ψέμμα.

Δεν θα τον μηνύσουμε για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Θα χάσουμε τον χρόνο μας, γιατί είναι στη φύση του να λέει ψέμματα.

Έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας. Ψηφοδέλτιο νίκης δε μπορεί να συγκροτήσει. Έξω από το εκλογικό του κέντρο, εκδήλωση δε μπόρεσε να κάνει (ελπίζουμε να πάψει να παρκάρει παράνομα πάνω στην πλατεία το πολυτελές τζιπ του). Είδε 1.500 Δημότες στην πίτα της παράταξής μας. Ζει με το άγχος των πορισμάτων του διαχειριστικού ελέγχου. Είδε να μειώνουμε την ελάχιστη εγγυημένη ποσότητα απορριμμάτων κατά 15.000 τόνους τον χρόνο και την ερχόμενη Τρίτη να υπογράφουμε την έναρξη κατασκευής του εργοστασίου, χαλώντας τα σχέδιά του. Τον βρήκαν πολλά κακά μαζεμένα. Δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος…

Συνιστούμε στους Δημότες ψυχραιμία και κατανοήση. «Λυμπέρης ήταν και πέρασε». Έτσι θα λέμε, ταλαιπωρημένοι από την άθλια προεκλογική του εκστρατεία, γιορτάζοντας τη νίκη της αλήθειας μας στις 26 Μαίου!