Ένταξη του ΓΟΕΒ στα προγράμματα ανανεώσιμων πηγών

spot_img

Προτεινόμενα

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Φάμελλου και εκπροσώπων του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού όπου εξετάστηκαν οι δυνατότητες ένταξης του Οργανισμού σε προγράμματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας των αρδευτικών και στραγγιστικών αντλιοστασίων.

Ειδικότερα, στην συνάντηση συμμετείχαν από το ΓΟΕΒ ο Πρόεδρος κ. Νίκος Φάμελλος και το μέλος του ΔΣ και της ΥΔΡΗΛ κα. Άννα Τσαντίλη και πέρα από τις αναενώσιμες πηγές, ζήτησαν από τον αναπληρωτή Υπουργό τη συνδρομή του για ειδική ρύθμιση των συσσωρευμένων οφειλών του Οργανισμού προς τη ΔΕΗ.

Παράλληλα, προχθές ο κ. Φάμελλος και η κα. Τσαντίλη, συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και τον ενημέρωσαν για τις επαφές που είχαν στην Αθήνα, συζήτησαν για την πορεία της μελέτης υπογειοποίησης του υπόλοιπου αρδευτικού δικτύου και για την σύνταξη από τη πλευρά της Περιφέρειας, μελέτης συντήρησης και εκσυγχρονισμού των αρδευτικών και στραγγιστικών αντλιοστασίων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα