Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
24.6 C
Pýrgos

Έντονη αγωνία για τους πλειστηριασμούς και κατασχέσεις στην ημερίδα στην Αμαλιάδα

spot_img

Έντονο ενδιαφέρον παρουσίασε η ημερίδα που διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής,  ο δικηγορικός σύλλογος Αμαλιάδας στον πολυχώρο πολιτισμού δήμου Ήλιδας, με θέμα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας.

Στην ημερίδα συγκεκριμένα που παραβρέθηκαν τοπικοί φορείς, αλλά και πολλοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, οι ομιλητές έκαναν άκρως ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σχετικά με τους αναγκαστικούς  ηλεκτρονικούς  πλειστηριασμούς, την κατάσχεση εις χείρας τρίτου, καθώς και την προστασία πρώτης κατοικίας.

Ομιλητές συγκεκριμένα ήταν ο αναπληρωτής καθηγητής αστικού δικονομικού δικαίου ΔΠΘ Σπυρίδων Τσαντίνης, ο επίκουρος καθηγητής αστικού δικαίου ΔΠΘ Βασίλειος Χατζηιωάννου και ο Αθανάσιος Πανταζόπουλος ΔΝ Πρωτοδίκης.

Εξάλλου από την πλευρά του ο πρόεδρος του ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θανάσης Θεοδόσης επεσήμανε ότι οι κατασχέσεις τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει  και με τους  πλειστηριασμούς.

Επίσης εκ μέρους παρευρισκόμενων πολιτών εκφράστηκε έντονη αγωνία σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας τους και τις κινήσεις που γίνονται εκ μέρους των τραπεζών και άλλων εμπλεκόμενων κρατικών φορέων…

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα