Έντονη ανησυχία για τη νέα «λαίλαπα» στις συντάξεις στο συλλαλητήριο που έγινε στον Πύργο

Σημαντική ήταν η συμμετοχή συνταξιούχων αλλά και εργαζόμενων, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε σήμερα το πρωί στην πλατεία ΟΤΕ Πύργου.

Οι εκατοντάδες συγκεντρωθέντες  εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση, αλλά και την αγανάκτησή τους,  με τα νέα μέτρα που θα δώσουν την «χαριστική βολή» στους απόμαχους της εργασίας, με τις μεγάλες περικοπές στις συντάξεις που θα ισχύσουν από το νέο έτος.

Στα οξυμένα προβλήματα των συνταξιούχων αναφέρθηκαν  οι εκπρόσωποι των σωματείων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ κ.κ. Παναγ. Γιάνναρος και Πέτρος  Καπαρέλης, ενώ βασικός  ομιλητής ήταν ο αντιπρόεδρος της  Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας Παν. Σοφός.

  Όπως επισημάνθηκε οι χαμηλοσυνταξιούχοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα  βρίσκονται ήδη σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση και τα πράγματα  θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο, με τη νέα μεγάλη «επιδρομή»  στις συντάξεις.

  1 comment for “Έντονη ανησυχία για τη νέα «λαίλαπα» στις συντάξεις στο συλλαλητήριο που έγινε στον Πύργο

  1. Πρώην δεξιοπασόκος
    17 Μαΐου 2018 at 10:39 ΜΜ

    Ως Συνταξιούχος είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι η Κυβέρνηση Τσίπρα ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ με τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους Έλληνες Συνταξιούχους . Καμία άλλη Κυβέρνηση δεν θα μπορούσε καλύτερα να το κάνει . Οσο για τις συντάξεις είναι νωρίς ακόμα για κλάματα. Τιποτα δεν ειναι σίγουρο ακόμα και αν ειναι ψηφισμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.