ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑ

Έντονη ανησυχία στον Νομικό κόσμο για τα ανοιχτά Δικαστήρια

  • 67
    Shares

Την έντονη ανησυχία του, από το γεγονός ότι το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας παραμένει ανοιχτό, εκφράζει με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας κ. Μισέλ Α. Αμπού – Χάντμπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών δήλωσε στάση εργασίας χθες και σήμερα, με το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας να μην λειτουργεί.

Στην ανάρτησή του ο κ. Αμπού Χάντμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας είναι ανοιχτό και λειτουργεί κανονικά. Δηλαδή διεξάγονται δίκες, και εντός της αίθουσας βρίσκονται πάρα πολλά άτομα. Γιατί δεν ισχύουν τα μέτρα μέσα στα Δικαστήρια; Γιατί το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν συμπεριέλαβαν στα μέτρα και το κλείσιμο των Δικαστηρίων στην Αμαλιάδα, στο Πρωτοδικείο της οποίας υπάγεται και η Γαστούνη και οι άλλες περιοχές;

Εγκληματική αμέλεια εδώ και δυο ημέρες. Κατά τα λοιπά είμαστε προετοιμασμένοι. Καθόλου δεν είμαστε σας πληροφορώ. Η αίθουσα ήταν γεμάτη, δηλαδή μιλάμε για έναν τεράστιο χώρο συνάθροισης. Την ώρα που πέρασα από όλο τον κόσμο ένας φορούσε μάσκα!».


  • 67
    Shares