ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑ

Έντονη ανησυχία στον Νομικό κόσμο για τα ανοιχτά Δικαστήρια


Την έντονη ανησυχία του, από το γεγονός ότι το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας παραμένει ανοιχτό, εκφράζει με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας κ. Μισέλ Α. Αμπού – Χάντμπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών δήλωσε στάση εργασίας χθες και σήμερα, με το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας να μην λειτουργεί.

Στην ανάρτησή του ο κ. Αμπού Χάντμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας είναι ανοιχτό και λειτουργεί κανονικά. Δηλαδή διεξάγονται δίκες, και εντός της αίθουσας βρίσκονται πάρα πολλά άτομα. Γιατί δεν ισχύουν τα μέτρα μέσα στα Δικαστήρια; Γιατί το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν συμπεριέλαβαν στα μέτρα και το κλείσιμο των Δικαστηρίων στην Αμαλιάδα, στο Πρωτοδικείο της οποίας υπάγεται και η Γαστούνη και οι άλλες περιοχές;

Εγκληματική αμέλεια εδώ και δυο ημέρες. Κατά τα λοιπά είμαστε προετοιμασμένοι. Καθόλου δεν είμαστε σας πληροφορώ. Η αίθουσα ήταν γεμάτη, δηλαδή μιλάμε για έναν τεράστιο χώρο συνάθροισης. Την ώρα που πέρασα από όλο τον κόσμο ένας φορούσε μάσκα!».