ΗΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Έξι χρόνια χωρίς την Άννα Πολλάτου

  • 152
    Shares

Πέρασαν έξι χρόνια από το τραγικό δυστύχημα της 17ης Μαΐου του 2014, στην Εθνική οδό Πύργου – Πατρών, στο ύψος της Βάρδας, «κόβοντας το νήμα» της ζωής της Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου, στα 30 της μόλις χρόνια…

Το αυτοκίνητό της, που οδηγούσε η Άννα Πολλάτου ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Το όνομά της δόθηκε προς τιμήν της στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική το 1988. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα (1999) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα τελικά οργάνων (δύο στεφάνια, τρεις κορδέλες) και στις 10 κορίνες, ενώ στην ίδια διοργάνωση πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό.

Το απόγευμα της Δευτέρας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για την συμπλήρωση έξι χρόνων από τον τραγικό θάνατο της Άννας Πολλάτου στο εικονοστάσι που ανέγειρε η οικογένεια της στο σημείο του δυστυχήματος.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συρμπανίου Βάρδας π Ιωάννης Κούγιας.

ΑΘΑΝΑΤΗ!!

 


  • 152
    Shares