Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

«Έπεσαν» οι υπογραφές για τη νέα Γεωργική Σχολή στην Αμαλιάδα (βίντεο)

spot_img

Υπεγράφη σήμερα, στο αμφιθέατρο της πρώην Πανεπιστημιακής Σχολής της Αμαλιάδας, η συνεργασία ανάμεσα στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Παιδείας, της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου για τη δημιουργία μεταλυκειακού τμήματος στην Αμαλιάδα.

Το παρών στην υπογραφή της σύμβασης έδωσαν ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Σέρκος Χαρουτουνιάν και εκπρόσωπος του ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου.

Την ίδια στιγμή, στην εκδήλωση συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Γεωργαντάς, ενώ από το Αγρίνιο ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστος Μπούρας. Χαιρετισμό από το Αγρίνιο πραγματοποίησε και ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός που «έτρεξε» μέχρι τώρα το θέμα, ενώ ο νέος υπουργός κ. Γεωργαντάς ανακοίνωσε ότι η ίδρυση αυτής της σχολής, ήταν… η πρώτη του υπογραφή σαν υπουργός.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα