ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Έσβησε ο 42χρονος Παναγιώτης Γιαννικόπουλος – Έσβησε άλλος ένας νέος Άνθρωπος

Μεγάλο πόνο στην οικογένεια και θλίψη στους συγχωριανούς και όλους τους φίλους του αφού ήταν γνωστός σε όλη την Ηλεία ο 42χρονος Παναγιώτης Γιαννικόπουλος.

Ο Παναγιώτης άφησε χθες το πρωί την τελευταία του Πνοή στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα .Ο Παναγιώτης το Δεκέμβριο που μας πέρασε είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο ελαιοτριβείο που διατηρεί στην περιοχή της ΠαλιόΒαρβάσαινας.

Οι συνεργάτες του τον είδαν να σωριάζεται στο έδαφος την ώρα που εργαζόντουσαν στο ελαιοτριβείο. Σοκαρισμένοι κάλεσαν ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί λόγω της Σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλοι εύχονταν να ξεπεράσει την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του ,εύχονταν όλοι να βγει νικητής από αυτήν τη δύσκολη μάχη,όμως δεν τα κατάφερε,χθες το πρωί , έσβησε για πάντα !

Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί και όλοι μιλούν για ένα εξαιρετικό παιδί που είχε καλούς φίλους σε όλη την Ηλεία. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις τρεις το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου παρά Βαρβάσαινας.

Το AmaliadaNews και Ilia.news εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια σε όλους τους δικού στου ανθρώπους και στους φίλους του .