ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

«Έσβησε» στο συνεργείο του την ώρα που εργαζόταν…


Στο πένθος βυθίστηκε η ευρύτερη περιοχή του δήμου Ήλιδας από τον αιφνίδιο και απροσδόκητο χαμό του 58χρονου Γιώργου Α. Ρούτση από την Αρχαία Ήλιδα, την ώρα που εργαζόταν στο συνεργείο του, στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας – Καρδαμά.

Ο 60χρονος εργαζόταν κανονικά χθες το πρωί και ζήτησε από τον βοηθό του να του φέρει ένα ανταλλακτικό. Ο βοηθός του πήγε να φέρει το ανταλλακτικό αλλά εκείνη τη στιγμή ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Βλέποντάς τον να καταρρέει, ο βοηθός έβαλε τον 58χρονο στο αυτοκίνητό του και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Ήταν όμως πολύ αργά, αφού εκεί διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Η τραγική είδηση βύθισε στον πένθος την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, αλλά και το χωριό του, την Αρχαία Ήλιδα, όπου σήμερα το μεσημέρι έγινε η κηδεία του από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμωνος.

«Φως» στα αίτια του θανάτου του 60χρονου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας πριν λίγο καιρό είχε νιώσει ενοχλήσεις και είχε υποβληθεί σε εξετάσεις, χωρίς ωστόσο τα αποτελέσματα να έχουν δείξει τίποτα ανησυχητικό.