ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσωσε τον βαθμό ο Κρεββατάς


 

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον προσπαθείς να μην χάσεις. Η ρήση βρήκε εφαρμογή στον Πανηλειακό, του οποίου το παιχνίδι «στράβωσε» στο 25΄, όταν δεν μπόρεσε ο Ντάνκουα απόν ιδανική θέση να σημειώσει το γρήγορο γκολ και πέντε λεπτά αργότερα, ο Άγγελος Μπίζος με κοντινή προσπάθεια από κόρνερ του Τσάτσου, έβαλε τον Τσικλητήρα «οδηγό» στο παιχνίδι.

Ο Πανηλειακός πίεσε στην επανάληψη, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά ο Τσικλητήρας καλά αμυνόμενος δεν άφησε χώρους στον Πανηλειακό, ο οποίος έφτασε τελικά στο γκολ στο 87΄με κοντινό πλασέ του Κώστα Κρεββατά, έπειτα από κόρνερ του Νιφορόπουλου, φέροντας το παιχνίδι στα ίσα και σώζοντας το βαθμό για την ομάδα του Πύργου.

Ο Πανηλειακός όπως προαναφέραμε βρέθηκε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού πίσω στο σκορ. Από εκείνο το σημείο και μετά πίεσε, είχε στο 32 ένα σουτ από τον Γκοτσούλια το οποίο έφυγε άουτ, στο 43΄σουτ από τον Κρεββατά έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε άουτ, ενώ στο 77΄, από σέντρα του Σωτηρόπουλου ο Κρεββατάς έκανε την προβολή από κοντά η οποία έφυγε άουτ. Στο 83΄ο Σωτηρόπουλος από κοντά έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ, για να φτάσουμε στο 87΄, οπότε και ο Κρεββατάς από κοντά, σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Κόκκαλη και από κόρνερ του Νιφορόπουλου, ήρθε η ισοφάριση.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Μπουρνέλης (78′ Χατζηστάμου), Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος

Τσικλητήρας: Κόκκαλης, Σβίγγος, Γεωργιάδης, Μπίζος, Σεντεμέντες, Τσάτσος, Ρήγας (62′ Ακασού), Γεωργιόπουλος, Πύλιος (85′ Οντσβόνγκ), Γιαννόπουλος (80′ Μούσα), Χατζηστάμου (46′ Κωστόπουλος).