ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έφτασε στην Κρεμαστή ο Πανηλειακός-Χαλάρωμα στο γήπεδο-Με Μπάρκα στην αποστολή

  • 10
    Shares

Από την προπόνηση του Πανηλειακού στο γήπεδο Κρεμαστής Ρόδου.

Με τον Δημήτρη Μπάρκα για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του, αποθεραπευμένο, ο Πανηλειακός αναχώρησε χθες για την Ρόδο και ήδη τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ, η ερυθρόλευκη αποστολή έχει φτάσει στο σμαραγδένιο νησί και μάλιστα βρίσκεται ήδη στο γήπεδο της Κρεμαστής προκειμένου να πραγματοποιήσει μια προπόνηση-χαλάρωμα, να πατήσει τον αγωνιστικό χώρο που θα διεξαχθεί το αυριανό παιχνίδι.

Από τον Πανηλειακό, Απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Σωτηρόπουλος και Αντωνόπουλος. Τη θέση τους έχουν πάρει οι Πρέντι, Μπάρκας. Αυτή την ώρα, στις 12:30 περίπου, οι Ερυθρόλευκοι του Αλέκου Μαντζούνη, πατούν τον αγωνιστικό χώρο της Κρεμαστής, πραγματοποιώντας ένα χαλάρωμα, πριν αναχωρήσουν για το ξενοδοχείο. Η διοίκηση του Φοίβου, παραχώρησε ευγενικά το γήπεδο για να γίνει αυτή η προπόνηση. Στην αποστολή του Πανηλειακού, μετέχουν οι εξής δεκαοκτώ παίκτες: Καπετανάκης, Καρακίτσος, Καμβύσης, Διαμαντόπουλος, Μπουρνέλης, Αρβανίτης, Τσίγκρηλας, Μπουτσικάκης, Νικολόπουλος, Πρέντι, Κωσνταντακόπουλος, Σταθάτος, Μπάρκας, Χατζηστάμου, Μπαρμπαρούσης, Παναγόπουλος, Βουργουντζής, Πλαστουργός.

Το αυριανό παιχνίδι, αρχίζει νωρίτερα από τα υπόλοιπα. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 13:30 και διαιτητής θα είναι ο Κακουλίδης από τη Θράκη.

 


  • 10
    Shares