Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Αμαλιάδας αλλά και ολόκληρου του νομού ο θάνατος του επιχειρηματία Αθανάσιου Σιαψάλης. Ο γνωστός Αμαλιαδίτης άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης, στο Νοσοκομείο του Πύργου.
Τα τελευταία χρόνια ο Αθανάσιος Σιαψάλης έδινε σκληρή και παλικαρίσια «μάχη» με την επάρατο νόσο. Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί όμως, άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο Αθανάσιος Σιαψάλης απέκτησε δύο γιούς. Τον Νίκο, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και τον Διονύσιο, ο οποίος είναι και ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης των χωματουργικών εργασιών.
Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Αθανάσιο Σιαψάλη θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας.
Η δημοσιογραφική ομάδα του «Ilia.news» εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.