Τρίτη, 10 Μαΐου, 2022
15.9 C
Pýrgos

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Σπύρος Χιόνης

spot_img

Φτωχότερη η κοινωνία του Κατακόλου αλλά και ολόκληρος ο νομός από την πρόωρη απώλεια ενός ανθρώπου της προσφοράς, του Σπύρου Χιώνη. Ο Σπύρος Χιώνης πάλευε τους τελευταίους μήνες με σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά δυστυχώς, υπέκυψε σήμερα το μεσημέρι, στα 67 του χρόνια.

Η ευγένεια του Σπύρου Χιώνη αλλά και ο δυναμικός του χαρακτήρας ήταν τα στοιχεία που σε «κέρδιζαν» από το πρώτο λεπτό. Το όραμά του, οι ιδέες του, η προσφορά του στα πολιτιστικά και στην πολιτική συμπλήρωναν την εικόνα ενός ανθρώπου «Φάρου».

Ο Σπύρος Χιώνης διατέλεσε επί σωρεία ετών στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα του ΚΙΝΑΛ. Διατήρησε για 13 χρόνια την Παιδική Χορωδία Κατακόλου, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ιδρύσει, μαζί με άλλα πρόσωπα της κοινωνίας του Κατακόλου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φάρος», όπου ήταν και πρόεδρός του.

Η δημοσιογραφική ομάδα του «Ilia.news» εκφράζει τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα