ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Έκλεισε Μπράβο και Ζώντο-Ευχαριστήριο σε Νίκη και Λαγανόπουλο

  • 18
    Shares

 

Μετά την απόκτηση του Ανδρέα Μπελεκούκια, για την οποία γράψαμε πριν από λίγο, ο Αίας Γαστούνης απέσπασε την υπογραφή και του Δημήτρη Μπράβου, τον οποίο ενέταξε στο δυναμικό του, ενισχυόμενος πλέον αρκετά. Σαν… κερασάκι στην τούρτα σε αυτές τις δυο σπουδαίες κινήσεις, έρχεται η απόκτηση και του Άγγελου Ζώντου, ενός ακόμα Ηλείου παίκτη, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα της Α1 κατηγορίας της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στον Οδυσσέα Αυλιωτών.

Ο Ζώντος, είναι ακραίος οπισθοφύλακας. Σε ηλικία 17 ετών έκανε ντεμπούτο στον Ηλειακό Λεχαινών, για να πάει στη συνέχεια σε Αστέρα, Απόλλωνα Δουνεΐκων και Δάφνη Ανδραβίδας. Ακολούθησε ο Αστέρας, με τον οποίο αναδείχθηκε Πρωταθλητής το 2016, παίρνοντας την άνοδο για τη Γ΄ Εθνική, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στο Χάβαρι, πριν μετακομίσει πέρσι στην Κέρκυρα και την Α1 τοπική κατηγορία εκεί, στον Οδυσσέα Αυλιωτών.

Στη Γαστούνη, επικρατεί όπως είναι λογικό ικανοποίηση για το μεταγραφικό ντεμαράζ του Αίαντα τις τελευταίες ώρες. Η διοίκηση του Αίαντα, ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της Νίκης Τραγανού για την παραχώρηση του Δημήτρη Μπράβου. Επίσης, ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο του Αίαντα Διονύσιο Λαγανόπουλο, για τη μεσολάβησή του ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ σημαντική για την ομάδα μεταγραφή.

Ο Δημήτρης Μπράβος, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πατραϊκό ο οποίος μετονομάστηκε σε Παναχαϊκή, στον οποίο από ηλικία 15 χρονών ανήκε στους ερασιτέχνες. Έγινε επαγγελματίας στην Παναχαϊκή και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, πριν δοθεί δανεικός στον Πανηλειακό για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Επέστρεψε στην Παναχαϊκή, για να παραχωρηθεί ολοκληρωτικά στον Πανηλειακό το 2009. Με τον Πανηλειακό κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής και την άνοδο στη Football League. Το 2013 μετακινήθηκε στον ΠΦΟ Πανόπουλου, με τον οποίο κατέκτησε ακόμα ένα Πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής και άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ακολούθησε η συγχώνευση του Πανόπουλου και η μετατροπή του σε Αστέρα, οπότε και ο Μπράβος συνέχισε για άλλες πέντε σεζόν, πριν αποχωρήσει πέρσι για τη Νίκη Τραγανού.


  • 18
    Shares