ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Ανανέωσε με αστραπιαίες κινήσεις ο Δούλος


‘Ήταν σωστό, έγινε πράξη! Το ήθελε η διοίκηση, ο προπονητής, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος του Αίαντα. Ο Νίκος Δούλος, ένα από τα βασικά στελέχη της περσινής αηττητης πορείας, να αποτελέσει τον παίκτη που θα ηγηθεί στη μεσαία γραμμή και στη Γ΄ Εθνική. Ήταν μια ανανέωση, η οποία παρά τα όσα ειπώθηκαν εκατέρωθεν για τυπική υπόθεση, παρά το ομολογουμένως καλό κλίμα που υπήρχε όλο αυτο το διάστημα, δεν ήταν καθόλου απλή υπόθεση. 

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Με άλλα λόγια, ήταν μια περίπτωση από αυτές που χαρακτηρίζονται “δύσκολες” και η οποία πέρασε από πολλές διακυμάνσεις. Μέσα σε όλα, προστέθηκε και το ενδιαφέρον κάποιων αξιόλογων ομάδων, οι οποίες είχαν κινηθεί για την απόκτησή του.

Η διοίκηση του Αίαντα, με αστραπιαίες κινήσεις, κατάφερε να αποσπάσει το “ναι” του Νίκου Δούλου, ο οποίος πέρασε από τα γραφεία του Αίαντα στη Γαστούνη πριν από λίγο για τα απαραίτητα προκειμένου γεμάτος χαρά, να φωτογραφηθεί και πάλι με την ερυθρόλευκη φανέλα, αυτή την οποία φόρεσε με μεγάλη επιτυχία πέρσι. Δεν πρόκειται με άλλα λόγια για μια απλή ανανέωση, αλλά για μια νέα “μεταγραφή”, η οποία και αναμένεται να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή.

Ο Νίκος Δούλος είναι ένας πληθωρικός παίκτης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, όπως αντίστοιχα και της άμυνας. Πάνω απ΄όλα είναι όμως ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει ηγετικά χαρακτηριστικά και πάθος σε αυτό το οποίο κάνει. Παίκτης ο οποίος τα τελευταία εφτά χρόνια που αγωνίζεται σε ομάδες της Α1 κατηγορίας, έξι από αυτά τερμάτισε με την ομάδα του στην πρώτη θέση.

 

Νίκος Δούλος: “Προχωράμε…”

Ο Νίκος Δούλος, σχολιάζοντας την ανανέωση της παραμονής του, απέφυγε να πει πολλά λόγια: “Προχωράμε“, είπε και συνέχισε: “Η θέληση των ανθρώπων και ο τρόπος τους, με έκανε να μην μπορέσω να αρνηθώ“.