ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Απέκτησε τον Γιώργο Γιαννακόπουλο


Είκοσι ολόκληρα χρόνια πάνε από τοτε που ο Γιώργος Γιαννακόπουλος φόρεσε τη φανέλα του Αίαντα σε εθνική κατηγορία, την τότε Δ΄ Εθνική. Ήταν η σεζόν 2000-01. Αυτό θα συμβεί ξανά τώρα, καθώς η ομάδα της Γαστούνης, απέκτησε τον 36χρονο ακραίο αμυντικό, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το ρόστερ της με εμπειρία. 

Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Σαβαλίων και έχει μια σημαντική διαδρομή στα ηλειακά γήπεδα, έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τον Αίαντα. Ο “Άγιαξ”, απέσπασε την υπογραμή του και άμεσα αυτός εντάχθηκε στις προπονήσεις της ομάδας, όντας στη διάθεση του Θόδωρου Ανδριόπουλου για το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Αχαϊκή.

 

Αμφίβολος ο Νίκος Δούλος

Ο Αίας, προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής, μετρώντας αντίστροφα. Ο Θόδωρος Ανδριόπουλος, ολόκληρη την εβδομάδα, μελετάει την Αχαϊκή, μέσα από το πιο πρόσφατο φιλικό της, στο οποίο μπήκαν και τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα. Η Αχαϊκή, είναι μια ομάδα την οποία γνωρίζει καλά και μέσα από τα δυο φιλικά που έχουν πραγματοποιηθεί σε αυτό το διάστημα της θερινής προετοιμασίας. Αμφίβολος από τα πλάνα του Ανδριόπουλου, είναι ο Νίκος Δούλος, ο οποίος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό, ενώ και σήμερα, γυμνάστηκε ατομικά. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους, εκτός φυσικά από τον Κυριάκο Γεωργόπουλο, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, έχοντας δελτίο διάρκειας ενός χρόνου το οποίο εξέπνευσε και άρα το δικαίωμα να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.