Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Αίας: Απόντες Ρούνης-Καράμπελας από τη σημερινή προπόνηση

spot_img

Με δυο απουσίες, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις δυο προϋπάρχουσες, αυτές των Δούλου και Ντελγκάδο, ετοιμάζεται να παραταχθεί ο Αίας αύριο στο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο Τηλυκράτη. Ο Ανδρέας Ρούνης, ενημέρωσε σήμερα τη διοίκηση ότι θέλει να αποχωρήσει, ενώ ο Νίκος Καράμπελας, παραπονέθηκε για κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. 

Ο Ανδρέας Ρούνης, ο οποίος μπήκε στα τελευταία λεπτά στο προηγούμενο παιχνίδι, αμέσως μετά τη λήξη, ανακοίνωσε στους ανθρώπους της ομάδας ότι θέλει να αποχωρήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν δυσαρεστημένος επειδή δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Οι ιθύνοντες της ομάδας, του ανέφεραν ότι θα έπρεπε να το σκεφτεί και του έδωσαν δυο μέρες προθεσμία. Σήμερα και πριν την προπόνηση, επικοινώνησε και τους ενημέρωσε ότι η απόφασή του είναι ειλημμένη και θέλει να αποχωρήσει.

Ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση σήμερα, επικαλέστηκε τραυματισμό στο ματς της Κυριακής. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Αίαντα, όταν ο Αλέξης Γαβριλόπουλος, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Κυριακής, του ζήτησε να μπει να αγωνιστεί, αυτός αρνήθηκε, λέγοντας ότι τον πονάνε οι κοιλιακοί.

Κληθείς να σχολιάσει ο Λάμπης Κάρδαρης αυτές τις δυο απουσίες από τη σημερινή προπόνηση, ιδιαίτερα αυτή του Ανδρέα Ρούνη, αλλά βέβαια και του Νίκου Καράμπελα, σχολίασε: “Αυτή τη στιγμή με πιάνετε απροετοίμαστο. Είναι δυο θέματα τα οποία πρέπει να συζητήσει η διοίκηση. Θα γίνει Δ.Σ. και θα δούμε τί θα κάνουμε”.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα