Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
19.1 C
Pýrgos

Αίας: Απόψε συγκροτείται το Δ.Σ.–Κλήθηκε να παραστεί και ο Θεοδωρακόπουλος

spot_img

Την τελική του μορφή θα πάρει το Δ.Σ. του Αίαντα απόψε το βράδυ και θα ανακοινωθεί, όπως και θα επιμεριστούν οι αρμοδιότητες και οι ρόλοι. Στο Δ.Σ. αυτό, έχει κληθεί να παραστεί και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, εφόσον ανήκει στην ομάδα που χρηματοδότησαν τον σύλλογο σε αυτό το ξεκίνημα. Να παραστεί, προκειμένου να τοποθετηθεί και συνάμα και εκφράσει και τις όποιες διαφωνίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπύρος Μπίρμπας, κάλεσε σήμερα το πρωί τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο να είναι παρών στο Δ.Σ. το οποίο και θα συγκροτηθεί σε Σώμα και εκεί να εκφράσει τις απόψεις του. Αναφορικά με την παραίτηση την οποία υπέβαλλε, του τόνισε ότι ακόμα το Δ.Σ. δεν έχει συγκροτηθεί, δεν έχουν παρθεί επίσημες αποφάσεις και δεν έχουν ανακοινωθεί ανανεώσεις ή μετεγγραφές. Ενόσω διαρκούν αυτές οι διεργασίες, πρόσωπα τα οποία έχουν την ευθύνη τεχνικών θεμάτων, πραγματοποιούν επαφές με ποδοσφαιριστές προκειμένου να μην χαθεί χρόνος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουμε και επίσημες θέσεις, καθώς κάθε κίνηση σχεδιασμού, θα περνάει πρώτα από το Δ.Σ. το οποίο και θα τις εγκρίνει ή θα τις απορρίπτει.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα