ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας Γαστούνης: Μεθαύριο Δευτέρα τα… σπουδαία

  • 45
    Shares

Στην τελική ευθεία για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. μπήκε ο Αίας Γαστούνης. Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής 12 Ιουνίου, αλλά και την εκδήλωση της πρόθεσης των παλιών, αλλά και ορισμένων νέων προσώπων, να μπουν στο διοικητικό σχήμα, ορίστηκε συνάντηση μεταξύ αυτών, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Στη συνάντηση, θα είναι αυτή τη φορά παρών και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος,  ο οποίος απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους εκτός Ηλείας.

Το ζητούμενο πλέον την ερχόμενη Δευτέρα, θα είναι αυτά που μέσες άκρες ανέφεραν όλοι οι προαναφερόμενοι, να μπουν στο τραπέζι και να γίνουν πιο συγκεκριμένα, έτσι ώστε να ξεκινήσει και η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα και να καθοριστούν οι θέσεις. Θα έχει πολλή σημασία αυτά τα οποία ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση, να επιβεβαιωθούν και στην επόμενη συνάντηση, έτσι ώστε με το ξεκίνημα της νέας θητείας της διοίκησης, να έχει δημιουργηθεί η βάση και οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πεποίθηση των ανθρώπων που βρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση, ήταν ότι ακολουθώντας ο σύλλογος το περσινό μοντέλο, μπορεί να δημιουργήσει με βάση την περσινή ομάδα, ένα καλό σύνολο το οποίο θα διεκδικήσει την παραμονή και μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος


  • 45
    Shares