ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας Γαστούνης: «Μπαράζ» ανανεώσεων μετά τον «αιφνιδιασμό» με Κουλούρη

  • 56
    Shares

Ο Αίας και φέτος, όπως και πέρυσι, ξεκίνησε πρώτος τον σχεδιασμό του. Η «συνταγή» πετυχημένη και δεν υπήρχε λόγος να την αλλάξει. Μετά τον πλήρη αιφνιδιασμό που πέτυχε με τον Ηλία Κουλούρη, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε στη Δόξα, ήταν βέβαιο ότι θα αποτελούσε μήλον της έριδος ανάμεσα σε ομάδες Γ΄ Εθνικής της περιοχής Αχαΐας και Ηλείας, προχωράει και σε πέντε ανανεώσεις που έχουν να κάνουν με τον περσινό «κορμό» της ομάδας.

 

Έτσι λοιπόν, ο «Άγιαξ», προχώρησε σε συμφωνία για να ανανεώσει με πέντε ποδοσφαιριστές του. Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαχριστόπουλο, τον Γιώργο Μπουρούκη, τον Τάσο Γκίνη, τον Κώστα Τσακοπιάκο και τον Σπύρο Χριστοφοράτο. Πέντε ποδοσφαιριστές από τους βασικούς συντελεστές της περσινής αήττητης πορείας της ομάδας.

Ο Λάμπρης Κάρδαρης, ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη του αγωνιστικού σχεδιασμού, μιλώντας στο ilia.news, ανέφερε: «Δεν σταματάμε εδώ. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται. Θα μιλήσουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Παράλληλα θα συνεχίσουμε και με παίκτες οι οποίοι αποτελούν στόχο του προπονητή μας».

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

Δείτε εδώ το άρθρο σχετικά με την επικείμενη απόκτηση του Ηλία Κουλούρη:

Αίας Γαστούνης: “Έδωσε τα χέρια” με Ηλία Κουλούρη


  • 56
    Shares