ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αίας: Ξεκίνημα με καλό “κουμπαρά”-Παρών ο “Τζο”-Λεπτομέρειες έμειναν για το Δ.Σ.

  • 144
    Shares

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση ανάμεσα στα μέλη του Αίαντα Γαστούνης, τα οποία και είχαν εκδηλώσει στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, την επιθυμία να συμμετάσχουν στο Δ.Σ.. Το κλίμα ήταν άκρως ενθαρρυντικό, τα χρήματα που μπήκαν στο τραπέζι για το ξεκίνημα ξεπερνούν τα περσινά, ενώ και τα πρόσωπα τα οποία θα συμμετάσχουν έχουν βρεθεί. Απομένουν με άλλα λόγια κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η σύνθεσή του. Αυτό, θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα, οπότε και θα γίνει και η συγκρότηση σε Σώμα.

 

Με άλλα λόγια, μπαίνουμε σε μια τελική ευθεία, η οποία και τις επόμενες μέρες θα ανοίξει το δρόμο για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας ενάμιση μήνα για να ξεκινήσει η προετοιμασία, οπότε υπάρχει χρόνος να στηθεί η ομάδα.

Στόχος θα είναι η διατήρηση της περσινής ομάδας, πάνω στην οποία θα υπάρξει ενίσχυση τόσο σε ποιότητα, όσο και σε ποσότητα, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής.

Το αγωνιστικό πλάνο έχει εγκριθεί και πλέον απομένει η έναρξη υλοποίησής του. Ο στόχος της ομάδας θα είναι η παραμονή στην κατηγορία, στόχος ρεαλιστικός, τον οποίο όλοι πιστεύουν ότι η ομάδα θα μπορέσει να επιτύχει.

 

Παρών ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

 

Παρών στην αποψινή συνάντηση, ήταν ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος απουσίαζε από τη Γενική Συνέλευση λόγω επαγγελματικού ταξιδιού στην Κέρκυρα. Με την παρουσία του απόψε , επιβεβαίωσε αυτά που είχε μεταφέρει ο αντιπρόσωπός του, σχετικά με την πρόθεσή του να συμμετάσχει και να στηρίξει τη νέα σεζόν τον Αίαντα. Σε δήλωσή του στο ilia.news, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι “όλα θα πάνε καλά“.


  • 144
    Shares