Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

Αίας: Γενικό κάλεσμα σε φίλους, μέλη και χορηγούς-Ποιό είναι το μεγάλο στοίχημα!

spot_img

Γενική συστράτευση για να μπορέσει ο Αίας να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική, καλεί η διοίκηση του συλλόγου, η οποία εμπρός στα νέα δεδομένα, αντιλαμβάνεται, όπως καλούνται να αντιληφθούν και όλοι, πόσο δύσκολη είναι η συμμετοχή της ομάδας και πόσο μεγάλο είναι το «στοίχημα».

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Ούτε λίγο ούτε πολύ, μέσα σε τρία χρόνια, ο Αίας έχει ανέβει δυο κατηγορίες. Από το τοπικό στην τέταρτη εθνική και από την τέταρτη εθνική, στην τρίτη εθνική. Και αυτό είναι το ουσιαστικό ζητούμενο πλέον. Να μπορέσει να αγωνιστεί, για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία του, σε μια τόσο απαιτητική, τόσο ιδιαίτερη κατηγορία, μια κατηγορία η οποία θα αγγίζει το επαγγελματικό επίπεδο. Η Γ΄ Εθνική των τεσσάρων ομίλων, με μεγάλες μετακινήσεις που πιθανότατα θα φτάνουν μέχρι την Κρήτη και τα νησιά του κεντρικού ή βορείου Αιγαίου, δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Η «επόμενη μέρα» στον Αίαντα, θέτει άπαντες εμπρός σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ή η ομάδα κάνει την υπέρβαση, εξασφαλίζει ένα προϋπολογισμό 150-180 χιλιάδων ευρώ, ή επιστρέφει στα τοπικά, εκεί που βρισκόταν πριν από τρία χρόνια. Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν αρκούν μόνο τα χρήματα, τα οποία ούτως ή άλλως, αν εξασφαλιστούν θα είναι μια πραγματική υπέρβαση για τα δεδομένα της ομάδας. Είναι και η οργάνωση, η δομή και η λειτουργία. Με άλλα λόγια, ο μόνος δρόμος για να μπορέσει η ομάδα να περπατήσει σε μια κατηγορία όπως η Γ΄ Εθνική της νέας περιόδου, είναι να μπορέσει να συσπειρώσει δυνάμεις από παντού και να οργανωθεί πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα. Και να μετατραπεί από μια απλά καλή ομάδα της Γαστούνης, σε μια περιφερειακή δύναμη, πόλος έλξης οικονομικών και αθλητικών δυνάμεων. Μια προσπάθεια, από την οποία δεν γίνεται να περισσέψει κανένας και η οποία για να περπατήσει, θα χρειαστεί ευρεία συμμετοχή. Μια προσπάθεια, στην οποία δεν μπορεί να υπάρξουν μεσοβέζικες λύσεις. Ή το αποφασίζουν όλοι μαζί και προχωρούν μια γορθιά, ή αφήνουν την ομάδα να επιστρεψει εκεί που ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μοίρασε προσκλήσεις η διοίκηση

Εμπρός σε αυτά τα νέα δεδομένα, η διοίκηση του συλλόγου, ξεκίνησε προσπάθεια να μοιράσει προσκλήσεις σε έναν προς έναν, αθλητικούς και οικονομικούς παράγοντες, θεσμικούς φορείς, μέλη και φίλους του συλλόγου. Την ερχόμενη Δευτέρα, η προσμονή θα είναι να υπάρξει ευρύτατη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και μέσα από εκεί, να μπορέσει να προκύψει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς, ωστόσο χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και η νέα σεζόν όταν έρθει, θα προβάλλει μεγάλες απαιτήσεις, οι οποίες θα χρειαστεί συντονισμός και καλή οργάνωση για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα